Închide meniul

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth: „Vreau să demonstrez că sunt un jucător de Premier League”

Alex Ioniță Publicat: 27 iulie 2023, 19:19

Reclamă
Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth: Vreau să demonstrez că sunt un jucător de Premier League”

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth

Ionuţ Radu, în timpul unui meci la Auxerre/ Profimedia

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth. Portarul a vorbit despre noua sa aventură la formația din Premier League. Acesta s-a declarat entuziasmat și speră să confirme în poarta echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul român a fost împrumutat de către cei de la Inter la formația din Premier League. Formația engleză îl poate cumpăra definitiv pe român, în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth. Portarul crede că se va impune în Premier League

Noul portar al celor de la Bournemouth a oferit primele declarații din postura de jucător al formației engleze. Acesta a declarat că dorește să se impună în poarta echipei și că va demonstra că este un fotbalist care poate face față în Premier League. De asemenea, acesta a vorbit și despre negocierile cu oficialii englezi.

„Mutarea a început să se contureze acum o săptămână. Managerul meu m-a sunat și mi-a zis că există interes din partea lui Bournemouth și am fost încântat. Să fii dorit de un club din Premier League este un lucru foarte important, i-am dat OK-ul managerului meu și i-am spus să vadă care e situația.

Cred că vor fi multe diferențe (n.r. – față de Serie A și Ligue 1), pentru că acesta este cel mai bun campionat din lume. Diferențe la nivel de calitate, viteză și alte aspecte. Evident, pentru fiecare copil care începe să joace fotbal este un vis să joace în Premier League, este cel mai înalt nivel.

Reclamă

Sigur, unul dintre obiectivele mele este să-mi trec numele pe lista românilor care au făcut diferența în Premier League. Sincer, am urmărit foarte mult Premier League, pentru că mulți jucători importanți au venit în acest campionat.

Sigur, provocările pentru un fotbalist țin “focul” aprins. Ai nevoie de provocări, să fii motivat în fiecare zi. Suntem trei portari buni și ne putem motiva reciproc pentru a munci din greu. Obiectivul este să muncesc din greu și să demonstrez că sunt un jucător de Premier League”, a spus Ionuț Radu, pentru www.afcb.co.uk.

În momentul de față, Ionuț Radu este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. După ce a ajuns la Inter, acesta a fost împrumutat în mai multe rânduri. A mai jucat pentru Avellino, Genoa, Parma, Cremonese și Auxerre, formație alături de care a retrogradat în sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu a fost prezentat oficial de Bournemouth

De asemenea, Bournemouth va suporta o parte a salariului pe care Inter îl plătea portarului român: 1,8 milioane de euro pe an. Bournemouth s-a clasat pe locul 15 în Premier League sezonul trecut, salvându-se de la retrogradare.

Ionuţ Radu a evoluat sezonul trecut la Auxerre, cu care a retrogradat. El fusese împrumutat la gruparea franceză de către Inter Milano.

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă în finalul sezonului 2021-2022 din Serie A. Titularizat de către Inter într-un meci cu Bologna, Ionuţ Radu a luftat şi a contribuit decisiv la golul din minutul 81 înscris de Bologna. Bologna avea să câştige cu 2-1, iar ulterior Inter a pierdut titlul în Italia în detrimentul rivalei din Milano, AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și