Închide meniul

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu: „E cel mai bun jucător pe care l-am antrenat”

Dan Roșu Publicat: 5 octombrie 2022, 16:08

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu: „E cel mai bun jucător pe care l-am antrenat

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu

Jindrich Trpisovsky, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Nicolae Stanciu a câştigat două titluri cu Slavia Praga

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu! Antrenorul susţine că internaţionalul nostru este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat în carieră. Tehnicianul cehilor a vorbit înaintea duelului cu CFR Cluj, din etapa a 3-a a grupelor UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Slaviei a remarcat şi trei jucători de la campioana României, Ciprian Deac, Mario Camora şi Emmanuel Yeboah.

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu

„Stanciu e cel mai bun jucător pe care l-am antrenat. Regret în fiecare zi că a plecat. Cei mai periculoşi jucători de la CFR Cluj sunt Camora, Deac şi Yeboah”, a spus Jindrich Trpisovsky, într-o conferinţă de presă, despre dublul campion al Cehiei.

Reclamă

Înainte de meciul cu Slavia Praga, CFR Cluj a mai anunţat un transfer! Muanza Japhet Emmanuel este al 13-lea jucător transferat de CFR Cluj în acest sezon, şi se va alătura lotului lui Dan Petrescu. Jucătorul evoluează pe postul de fundaş central, post lăsat liber după accidentarea lui Andrei Burcă.

CFR Cluj a avut o campanie de transferuri remarcabilă în vară, iar aceasta continuă şi după încheierea perioadei de mercato. Fundaşul belgian, cea mai nouă achiziţie a clujenilor, a fost prezentat cu o zi înaintea duelului de foc cu Slavia Praga, din Conference League.

Reclamă

Muanza Japhet Emmanuel este al 13-lea transfer pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Muanza Japhet Emmanuel are 21 de ani şi a evoluat ultima dată pentru echipa de juniori a celor de la Antwerp. Pentru început, fundaşul va evolua la echipa a doua a clujenilor.

Campioana României a anunţat transferul lui Muanza Japhet Emmanuel prin intermediul contului oficial de Facebook.

CFR Cluj a efectuat 13 transferuri în acest sezon. Pe lângă Japhet Emmanuel, arădenii i-au mai adus în ultimele luni pe Jefte Betancor, Vito Hammershoy-Mistrati, Christopher Braun, Denis Kolinger, Cephas Malele, Simone Scuffet, Karlo Muhar, Jean-Claude Billong, Rangelo Janga, Jose „Ze” Gomes şi Ibrahima Mandefu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj