Închide meniul
VIDEO

Joonas Tamm, gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB! Fundașul adus de Mihai Stoica e pe val

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2022, 23:07

Joonas Tamm, gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB! Fundașul adus de Mihai Stoica e pe val

Joonas Tamm a marcat în Dunajska Streda - FCSB

Bucuria jucătorilor de la FCSB în meciul cu Dunajska Streda / as.ro

Joonas Tamm a marcat un gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB, meciul transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY, din turul trei preliminar Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a deblocat tabela de marcaj la scurt timp după ce slovacii au rămas în 10 oameni. În minutul 69, Joonas Tamm a reluat în poartă o centrare din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Joonas Tamm, gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB

Tamm a trimis balonul din prima, cu latul, sub bara transversală. Portarul celor de la Dunajska Streda nu a mai putut face nimic.

Joonas Tamm a înscris și în precedentul meci al FCSB-ului, în remiza cu FC U Craiova 1948 din weekend, scor 1-1.

Joonas Tamm a fost adus la FCSB la dorința expresă a managerului general Mihai Stoica.

Reclamă

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pentru un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Joonas Tamm: „Atmosfera este senzațională la FCSB!”

După golul marcat cu FC U Craiova 1948, Joonas Tamm a dezvăluit că se simte excelent la FCSB.

„Mă simt foarte bine. Atmosfera a fost extraordinară. Mă simt excelent la FCSB. Trebuie să mai lucrăm la marcaj în careu. (N.r. – Despre penalty-ul primit de FCU Craiova) A fost o fază dificilă, nu știu dacă a fost penalty sau nu. Am avut o grămadă de ocazii, trebuia să câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre turul 3 din Conference League) Avem o echipă excelentă și vom încerca să marcăm. (N.r. – Întrebat despre presiunea pusă pe jucători de Gigi Becali) În momentul în care ne-am apucat de fotbal ne-am dorit să ajungem la un club mare și e normal să fie presiune.”, a spus Joonas Tamm, pentru digisport.ro.

Joonas Tamm, pariul lui Mihai Stoica

Gigi Becali susține că Joonas Tamm a semnat cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022. Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Joonas Tamm, gol senzațional în Dunajska Streda – FCSB
  • Fundașul e pe val

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și