Închide meniul
EXCLUSIV

Joonas Tamm, reacție genială după golul marcat în Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Era greu să ratez! I-am zis lui Radunovic să centreze acolo!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2022, 0:42

Joonas Tamm, reacție genială după golul marcat în Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Era greu să ratez! I-am zis lui Radunovic să centreze acolo!

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia

Joonas Tamm, într-un interviu pentru as.ro

Joonas Tamm a marcat golul victoriei în Dunajska Streda – FCSB 0-1, partidă transmisă în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Fundașul eston a avut o reacție genială la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joonas Tamm e pe val la FCSB. A înscris în al doilea meci la rând, după ce o făcuse și în duelul cu FC U Craiova 1948, în Liga 1, scor 1-1.

Joonas Tamm, reacție genială după golul marcat în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Joonas Tamm e în culmea fericirii. Fundașul a dezvăluit i-a transmis lui Radunovic unde să centreze balonul.

„M-am eliberat din marcaj, am avut o şansă importantă şi am înscris. (Reporter: Este în descrierea postului?) Da, cu siguranţă, fundaşii centrali trebuie să marcheze. Eu i-am spus lui Radunovic să bată pe bara a doua (n.r. dacă a fost o fază lucrată), eu şi Malcom eram acolo. A trimis mingea direct spre mine, era greu de ratat! Eu încerc să înscriu de fiecare dată, la fiecare meci.

A fost un meci dificil, destul de închis. Am avut ceva şanse şi la final, când aveam 1-0, simt că trebuia să avem mai multă posesie şi să fim la controlul meciului. Au pus presiune pe noi, dar a fost ok.

Reclamă

Urmează meciul de la Bucureşti, la noi acasă, cred că suntem într-o situaţie foarte bună. Fanii ne-au ajutat foarte mult şi acum, e frumos că au venit să ne susţină”, a spus Joonas Tamm, în exclusivitate pentru as.ro.

Joonas Tamm a fost adus la FCSB la dorința expresă a managerului general Mihai Stoica.

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pentru un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dunajska Streda – FCSB 0-1

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Joonas Tamm, fundașul golgheter de la FCSB

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

FCSB și-a păstrat avantajul până la final si s-a impus cu 1-0. Returul de la București e programat pe 11 august.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și