Închide meniul
Video

L-a avut adversar pe Nicolae Dică și acum vrea s-o scoată din Conference League pe FCSB, cu Dunajska Streda: „E frumos să mă văd cu ei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2022, 20:23

Pavol Farkaș a jucat în România la FC Vaslui

Pavol Farkaș, alături de MM Stoica și Nicolae Dică / as.ro

Pavol Farkaș a jucat în România, spune de Sânmărtean că e cel mai bun fotbalist pe care l-a văzut, iar acum vrea s-o scoată din Europa pe FCSB, cu Dunajska Streda. Fostul fotbalist de la Vaslui lucrează la academia slovacilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pavol Farkas a stat 3 ani la Vaslui, iar acum e antrenor la academia lui Dunajska Streda. Pe Dică l-a avut adversar în campionat. Ei s-au avut ca fraţii, înainte de bătălia dintre Dunajska Streda şi FCSB, care e diseară, de la 21.30, în direct la Antena 1.

Pavol Farkaș vrea să o scoată pe FCSB din Conference League

„Tot timpul e frumos să mă văd cu persoane ca Meme sau Dică. Noi știm că FCSB e o echipă frumoasă în România, cea mai cunoscută. Dar tot credem că avem calitate să pasăm peste FCSB„, a spus Pavol Farkaș.

Pavol nu va uita niciodată perioadă petrecută la Vaslui, când juca în Europa. Şi nici pe Sănmărtean!

Sânmărtean, cel mai bun fotbalist cu care am jucat eu”, a mai spus Farkaș.

Reclamă

Cu un moldovean cu cetăţenie română o atacă Dunajska pe FCSB. Ion Nicolaescu a ales să joace pentru naţionala Moldovei şi e poreclit Lukaku la Chişinău.

LIVE VIDEO Dunajska Streda – FCSB, astăzi, 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Eu îmi aduc aminte când am fost antrenor că am reuşit să mergem cu echipa în primăvara europeană, unde am întâlnit Lazio, am reuşit şi să câştigăm la Bucureşti. Au trecut acele vremuri, nu trebuie să trăim din amintiri, trebuie să vedem realitatea, să fim conştienţi că avem mult de muncă. Să avem încredere în noi că putem să ajungem din nou la un nivel ridicat.

Îmi doresc enorm de mult să ajungem în grupele Conference League, dar pentru a ajunge acolo trebuie să fim conştienţi că avem de muncă foarte mult şi să fim un grup. Este foarte important pentru mine acest lucru, doar împreună putem să reuşim. Aici mă refer staff, jucători, conducători, suporteri„, a declarat antrenorul echipei lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică are probleme în ofensivă, acolo unde nu se poate baza pe Andrei Cordea, cel care a fost eliminat în al 4-lea minut de prelungiri al returului cu Saburtalo, de pe Arena Naţională. Şi-a pierdut şi golgheterul. Florin Tănase a plecat la arabi pentru a semna cu Al Jazira.

Îmi pare rău că l-am pierdut pe Cordea pentru că de la venirea mea a fost cred cel mai bun jucător al nostru. Pe faza ofensivă a fost cel care a reuşit să facă foarte multe lucruri bune. A înţeles ceea ce vreau eu de la mijlocaşii de bandă şi îmi pare rău că l-am pierdut.

Dar acum avem un jucător nou în lot, pe Miculescu, care a mai jucat şi el pe această poziţie. Chiar dacă este un jucător tânăr, a arătat că este un jucător de valoare, că are calitate şi sper să ne ajute foarte mult„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Cu cine ar putea juca FCSB în play-off-ul Conference League

Dacă va trece de Dunajska Streda, în play-off-ul Conference League, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

Înaintea tragerii la sorți de la Nyon, Mihai Stoica a fost întrebat ce adversar și-ar dori să întâlească în play-off. Managerul general FCSB a recunoscut că visează să pice cu învingătoarea dintre Viking și Sligo, iar dorința lui a fost îndeplinită.

Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers. La Konyaspor avem un spion, pe Guilherme”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Reclamă

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro. Tot pe locul 3 a încheiat și Sligo Rovers, însă în campionatul Irlandei. Sligo are o valoare mult mai mică a lotului decât viitoarea adversară – 2,69 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și