Închide meniul

Laszlo Dioszegi, optimist înainte de Sepsi – Aktobe: „Nu avem de ce să ne văităm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 18:52

Reclamă
Laszlo Dioszegi, optimist înainte de Sepsi – Aktobe: „Nu avem de ce să ne văităm!

Laszlo Dioszegi este optimist înainte de Sepsi - Aktobe

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi / Profimedia

Laszlo Dioszegi a fost optimist înainte de Sepsi – Aktobe. Patronul covăsnenilor crede că jucătorii săi se gândesc deja la grupele Conference League. Sepsi – Aktobe, prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League, va fi live text pe AS.ro, de la 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covăsnenii conduși de Liviu Ciobotariu speră să repete performanța surprinzătoare din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Chiar dacă au plecat cu a doua șansă, cei de la Sepsi au reușit să se impună în fața bulgarilor de la CSKA Sofia cu scorul de 6-0 la general, după o „dublă” în care echipa lui Laszlo Dioszegi a demonstrat că nu este o echipă care trebuie subestimată.

Laszlo Dioszegi, optimist înainte de Sepsi – Aktobe

Deja sunt la stadion. Aștept cu nerăbdare să vină băieții și sperăm că timpul este favorabil pentru fotbal. Sunt 18 grade, plouă puțin. Este un timp bun pentru fotbal. Nu avem de ce să ne văităm că nu sunt 32 de grade cum au fost zilele trecute. 

Sunt conectați (n.r. jucătorii), cel mai important este că fizic sunt remontați, nu mai sunt probleme fizice. Se simt foarte bine băieții, sunt și motivați și este prima dată când toți suporterii sunt ai noștri.

Am reușit să discutăm cu cei de la delegația UEFA și am cerut voie de la UEFA să mutăm și suporterii noștri în sectorul oaspeților, fiindcă nu vine niciun suporter de la Aktobe, au fost de acord, și așa avem 8.200 de suporteri ai noștri.

Reclamă

Câteodată când sunt meciuri așa de importante, trebuie (n.r. să ai discursul pregătit), dar eu așa consider că astăzi nu discursul este primordial și jucătorii își dau seama că sunt în fața unei mari performanțe.

Dacă am reuși să trecem de Aktobe în cele două tururi, atunci am intra în play-off, și cred că și jucătorii sunt constienți că mai e un singur pas până la grupe. Noi nu ne precipităm și vorbim de grupe, dar ei, în mintea lor, deja sunt acolo. Dacă am reuși să câștigăm acuma, deja am face un pas important pentru etapa următoare”, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

La partida de la Sf. Gheorghe, Sepsi este principala favorită, cel puțin pe hârtie. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, covăsnenii au un lot cotat la 15,11 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul câștigătoarei Cupei României este portarul Roland Niczuly, căpitanul echipei. Acesta valorează 1,4 milioane de euro. De cealaltă parte, echipa din Kazahstan are un lot cotat la 9,93 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul celor de la Aktobe este Maksim Samorodov, care valorează 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, cei de la Aktobe au trecut în turul al 2-lea preliminar al UEFA Conference League de Torpedo Kutaisi, cu scorul de 5-3, la general. Echipa care se va califica din „dubla” dintre Sepsi și Aktobe va întâlni, în play-off-ul UEFA Conference League câștigătoarea din „dubla” dintre Bodo/Glimt și Pyunik Erevan.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și