Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, victorie uriaşă în Conference League. Jucătorii românului au primit gol la ultima fază în Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2022, 22:19

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, victorie uriaşă în Conference League. Jucătorii românului au primit gol la ultima fază în Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1

Reacţia oficialilor lui Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf / Profimediaimages

Laurenţiu Reghecampf a obţinut o victorie uriaşă în meciul Neftchi Baku – Rapid Viena, scor 2-1, în prima manşă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Antrenorul român a făcut un pas important spre calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Reghe porneau cu şansa a doua în duelul cu austriecii. Chiar şi aşa, au reuşit să deschidă scorul chiar înainte de pauză. Israelianul Ataa Jaber a marcat în minutul 43, pe stadionul din Baku, cu un şut deviat.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE 1-0!

Laurenţiu Reghecampf, victorie uriaşă în Conference League. Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1

După o oră de joc a înscris şi mijlocaşul american venit gratis de la Anderlecht, Kenny Saief. A profitat de o serie de gafe ale defensivei adverse.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE 2-0!

Reclamă
Reclamă 4

În minutul 90+5, oaspeţii au reuşit să înscrie un gol care le dă speranţe înaintea returului. Fostul golgheter al lui St. Pauli, Guido Burgstaller, a marcat şi s-a bucurat la maximum alături de coechipieri.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE 2-1!

Reclamă

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf s-a impus totuşi cu 2-1 şi are o şansă importantă de a se califica în play-off-ul Conference League. Returul este programat peste o săptămână, la Viena. Dacă va rămâne în competiţie, Reghe se va lupta pentru prezenţa în grupe cu câştigătoarea „dublei” Vaduz – Konyaspor.

Laurențiu Reghecampf, calificare miraculoasă în turul 3 preliminar din Conference League

Reghecampf a condus-o pe Neftchi Baku către o „remontada” senzațională în fața ciprioților de la Aris Limassol. Gruparea din Azerbaidjan avea de recuperat două goluri după eșecul din tur, iar totul s-a desfășurat conform planului pregătit de fostul antrenor de la Universitatea Craiova și FCSB.

Neftchi a deschis scorul în minutul 38, prin Godsway Donyoh. Echipa lui Reghe a continuat să pună presiune la poarta lui Aris după pauză, iar în minutul 57 a lovit din nou, prin Eddy Silvestre, restabilind egalitatea la general.

Kenny Saief a marcat golul de 3-0 și, implicit, al calificării în minutul 62. Oaspeții au rămas în 10 în minutul 82, iar emoțiile formației lui Laurențiu Reghecampf s-au risipit complet.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și