Închide meniul

Lazio – CFR Cluj | Dan Petrescu l-a scos pe Ciprian Deac la pauză. Decizii radicale ale antrenorului campioanei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 februarie 2023, 23:25 / Actualizat: 24 iulie 2023, 14:53

Reclamă
Lazio – CFR Cluj | Dan Petrescu l-a scos pe Ciprian Deac la pauză. Decizii radicale ale antrenorului campioanei

Dan Petrescu l-a scos pe Deac la pauza meciului cu Lazio

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu l-a scos pe Ciprian Deac la pauză, în Lazio – CFR Cluj. Campioana României a avut un ghinion teribil la ultima fază a primei reprize, atunci când Ciro Immobile a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a „tăiat în carne vie” la pauza meciului cu Lazio. Deşi a jucat cu un om în plus, încă din minutul 15, când Patric a fost eliminat, CFR Cluj a avut o prestaţie modestă din punct de vedere ofensiv, iar italienii au dat lovitura prin Immobile.

Dan Petrescu l-a scos pe Ciprian Deac la pauză

La pauza meciului cu Lazio, Dan Petrescu a decis să facă două schimbări. Astfel, antrenorul campioanei i-a scos pe Ciprian Deac şi pe Boateng şi i-a introdus pe Petrila şi Cvek.

Ciro Immobile a înscris un gol superb în Lazio – CFR Cluj

Ciro Immobile a înscris un gol superb în Lazio – CFR Cluj. Defensiva lui Dan Petrescu a fost învins la o fază fixă, propria sa armă.

În minutul 45+4, chiar înainte de finalul primului act de pe „Olimpico”, apărarea celor de la CFR Cluj a fost prinsă pe picior greșit. Felipe Anderson i-a ridicat excelent mingea lui Ciro Immobile din lovitură liberă, iar golgheterul italian a șutat din prima. Execuție superbă și Lazio a profitat de neatenția din defensiva ardelenilor.

Reclamă

Ciro Immobile a fost complet liber în momentul șutului, situație care l-a nemulțumit complet pe Dan Petrescu.

Cartonaș roșu în Lazio – CFR Cluj! Italienii au rămas în 10 oameni după doar un sfert de oră

Cartonaș roșu în Lazio – CFR Cluj! Formația gazdă a rămas în 10 oameni după doar un sfert de oră. Fundașul central Patric a fost eliminat după o intrare foarte urâtă la Krasniqi, din poziție de ultim apărător.

„Centralul” Pawson n-a stat pe gânduri și l-a trimis la vestiare pe fundașul spaniol. Astfel, elevii lui Dan Petrescu vor evolua 75 de minute în superioritate numerică. Ermal Krasniqi, fotbalistul adus în această iarnă de CFR Cluj de la FC Balkani, a făcut show în meciul de pe Stadio Olimpico. Kosovarul a trecut de trei jucători de la Lazio și a putut fi oprit doar prin fault. Patric, din postura de ultim apărător, a avut o intervenție urâtă și a fost eliminat direct.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, în tribune la Lazio – CFR Cluj: „Am venit ca selecţioner şi ca suporter!” Ce a spus despre Radu Ştefan

Edi Iordănescu este în tribune la Lazio – CFR Cluj, meci ce se dispută pe Stadio Olimpico din Roma. Edi Iordănescu a spus că va fi alături de campioana României pentru a scoate un rezultat mare. Edi Iordănescu a câştigat un tilu de campion cu CFR Cluj, în 2021.

Edi Iordănescu s-a întâlnit şi cu Radu Ştefan, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Regretă că fundaşul de la Lazio nu a jucat mai mult pentru echipa naţională a României.

„Sunt aici în calitate de selecţioner şi ca suporter al fotbalului românesc şi sunt alături de CFR Cluj. Îmi doresc să avem succes cu echipa naţională. În acelaşi, să dea Dumnezeu să avem cât mai multe echipe româneşti care se ne reprezinte pentru că asta ne dă putere şi perspective fotbalului românesc.

Mai devreme am venit cu el, este un fotbalist deosebit şi un caracter extrem de frumos. Îmi pare rău pentru echipa naţională a României că nu a avut nevoie de mai multă parte de el”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și