Închide meniul

Maribor – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, egala campioanei Sloveniei în play-off-ul Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 23:08 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 17:58

Maribor – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, egala campioanei Sloveniei în play-off-ul Conference League

CFR Cluj - Maribor, LIVE TEXT (20:00)

CFR Cluj sărbătoreşte o victorie / Hepta

Maribor – CFR Cluj s-a terminat 0-0, în manşa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut o remiză importantă în încercarea de a se califica în grupele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii au cerut penalty în minutul 58, când mingea ar fi lovit mâna unui adversar. Yeboah a avut o şansă importantă de a deschide scorul în minutul 70. A şutat însă slab, din marginea careului. Apărarea CFR-ului nu a făcut nicio eroare, iar meciul s-a terminat fără gol. Returul din Gruia este programat peste exact o săptămână, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Maribor – CFR Cluj 0-0

Min. 90: Final de meci! CFR Cluj se întoarce cu o remiză albă.

Min. 45: Pauză. Fără goluri în prima repriză a meciului campioanei României!

Min. 1: A început meciul.

Reclamă

Echipele de start

Maribor: Bergsen – Zinic, Karic, Uskokovic, Sikosek – Antolin, Vidakovic – Cuk, Bozic, Brnic – Baturina

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Matias, Burcă, Camora – Roger, Cvek, Boateng – Yeboah, Betancor, Deac

Știrea inițială

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a plecat singur spre Maribor, acolo unde CFR Cluj va disputa prima manșă din play-off-ul Conference League. Antrenorul campioanei României nu a călătorit alături de jucători și restul staff-ului.

Delegația lui CFR Cluj a decolat marți spre Slovenia, însă Dan Petrescu a ales să se deplaseze pe cont propriu. „Bursucul” a ales să vină cu mașină la Maribor.

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat că Dan Petrescu a ales să meargă în Slovenia pe cale terestră. „Nu îi place să meargă cu avionul. Fiind o distanță mai mică, a preferat să meargă cu mașina”, citat de sportbull.ro.

Până în Maribor, Dan Petrescu are de parcurs un drum de 745 de kilometri, de aproximativ 10 ore.

Maribor – CFR Cluj, în play-off-ul Conference League

18 și 25 august sunt datele în care sunt programate meciurile din play-off-ul Conference League. CFR Cluj va avea o „dublă” de foc cu slovenii.

Maribor este una dintre cele mai titrate echipe din Slovenia. Are 16 titluri și nouă cupe. În istoria sa, cea mai bună performanță europeană a fost câștigarea Cupei UEFA Intertoto, în 2006.

Viitoarea adversară a ardelenilor este obşinuită cu grupele europene. A ajuns ultima oară în grupele UEFA Champions League, în 2017. De asemenea, a mai bifat prezenţe în grupele Europa League, în 2012 şi 2014.

Reclamă

Slovenii și-au început sezonul european în turul 1 preliminar din UEFA Champions League. S-a întâlnit cu Șahtior Soligorsk, adversara lui CFR Cluj din Conference League, pe care a eliminat-o cu 2-0 la general. În turul doi, Maribor a fost eliminată de Sherif Tiraspol şi a „retrogradat” în preliminariile Europa League.

În Europa League, Maribor a pierdut „dubla” cu HJK Helsinki din turul 3 preliminar al Europa League, scor 0-3 la general.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și