Închide meniul

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2024, 22:24

Reclamă
Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League

Jucătorii lui CFR Cluj, bucurie la finalul meciului / Profimediaimages

Mario Camora şi Anton Kresic sunt încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League. Echipa lui Dan Petrescu a eliminat-o pe Maccabi Petach Tikva şi se pregăteşte pentru „dubla” cu ciprioţii de la Pafos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anton Kresic a înscris singurul gol al meciului din Gruia şi a ajutat-o pe CFR Cluj să se apropie la un singur pas de grupele Conference League.

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League

O victorie, echipa a fost din nou bine, nu a primit gol. O victorie importantă, de calificare. E important să fim în play-off. Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem mai multe goluri, dar e bine că ne-am calificat.

Au avut mai mult posesie ei, dar poate au avut un şut pe poarta noastră în 90 de minute. Noi nici în Europa nu am primit gol deloc, asta e important. Dacă nu primeşti gol la fotbal, eşti mai aproape de a te califica.

Noi de o lună nu am avut pauză. E foarte important pentru noi şi pentru club să ne calificăm în grupele Conference League. Au fost mulţi jucători noi, s-au schimbat 10 jucători. Acum trebuie să ne gândim la play-off şi să facem apoi cât mai multe puncte în campionat„, a declarat Mario Camora la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Am jucat ca o echipă azi şi vreau să îmi felicit coechipierii. Sunt foarte fericit pentru golul marcat, este primul al meu pentru CFR Cluj. Mă bucur că mi-am ajutat echipa. Am doi metri, trebuie să dau şi eu goluri.

Dacă nu am primit gol, înseamnă că am jucat bine. Sperăm să ne calificăm în grupe„, a declarat Kresic.

CFR Cluj, victorie cu Maccabi Petach Tikva

La Cluj, CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris.

Reclamă

Wolff a mai intervenit odată excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57. Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarei din meciul Pafos (Cipru) – CSKA 1848 Sofia (Bulgaria).

CFR Cluj: R. Sava – Mogoş, Boben, Kresic, Camora – Muhar (Fică 90+4), K. Keita, Tachtsidis (Artean 85) – Deac (Nkololo 85), Bîrligea (L. Munteanu 79), Korenica. ANTRENOR: Dan Petrescu

MACCABI PETACH TIKVA: Wolff – Dezent (Azugi 74), I. Cohen, Galabov, Hendy (Vered 59), Y. Cohen – Yehoshuha, T. Glezer, Hazan – Roizman (Lugassy 59), Altoury. ANTRENOR: Dan Romann.

Cartonaşe galbene: Tachtsidis 34, Bîrligea 76 / Yehoshuha 37

Arbitri: Tamas Bognar – Balazs Buzas, Peter Kobo – Bence Csonka

Arbitri VAR: Gergo Bogar – Eszter Urban (toţi din Ungaria)

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și