Închide meniul

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj: „În Europa sunt meciuri strânse!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 17:16

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj: În Europa sunt meciuri strânse!”

Maurizio Sarri, o nouă declarație halucinantă despre condițiile în care s-a desfășurat CFR Cluj - Lazio 0-0

Maurizio Sarri / Profimedia

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj. Antrenorul italian este conștient de problemele pe care ardelenii le-ar putea pune și asigură că va trata meciul cu maximă seriozitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manșa tur dintre Lazio și CFR Cluj va avea loc joi, 16 februarie, de la 22:00 și va putea fi urmărită LIVE TEXT pe AS.ro! Miza duelului dintre cele două echipe constă în accederea în optimile de finală ale Conference League.

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj: „În Europa sunt meciuri strânse!”

„Cluj? Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa sunt meciuri strânse, să gândim altfel ar fi superficialitate. Eu am văzut ultimele meciuri ale acestei echipe, au fost toate condiţionate de vreme: gheaţă, ninsoare, vânt puternic…”, a spus tehnicianul, potrivit news.ro.

Maurizio Sarri a mai precizat că CFR Cluj are doi-trei jucători care ies în evidenţă, printre ei numărându-se şi Krasniqi.

Întrebat ce i-a spus Ştefan Radu despre CFR Cluj, antrenorul a răspuns: „El nu este cu noi, este pe mâinile stafului medical. Nu am avut prea multe informaţii, dar i-am analizat”.

Reclamă

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Lazio în sezonul 2019/2020, atunci când ambele au făcut parte din Grupa E a Europa League. Clujenii s-au impus, scor 2-1, pe teren propriu, dar au pierdut în Italia, scor 0-1.

Ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu, înaintea şocului din Conference League cu Lazio

S-a aflat ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu, înaintea şocului din Conference League cu Lazio. Chiar patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit ce i-a transmis lui Petrescu. Lazio – CFR Cluj va fi joi, de la ora 22:00, în format live text pe AS.ro.

Neluţu Varga speră ca cei de la Lazio să nu se axeze foarte mult pe parcursul din Conference League. Omul de afaceri i-a cerut lui Dan Petrescu ca echipa să joace ca la Praga, acolo unde campioana României s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Janga.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper ca băieţii să fie într-o formă bună, iar cei de la Lazio să nu fie interesaţi să meargă mai departe în Conference League. Sperăm să facem un meci bun, la fel ca cel de la Praga, cu Slavia”, a spus Neluţu Varga la plecarea spre Roma.

Lazio, fără victorie în ultimele 3 meciuri din Serie A

Sarri este extrem de precaut în privința lotului pe care îl are la dispoziție. Lazio se află pe două planuri în actualul sezon: luptă pentru locurile de UEFA Champions League din Serie A și pentru un traseu cât mai lung în UEFA Conference League.

Din acest motiv, Maurizio Sarri va încerca să alcătuiască două echipe echilibrate pentru meciurile din campionat și Europa. Astfel, există șanse mari ca antrenorul lui Lazio să nu-și forțeze toate starurile în meciul de joi, cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și