Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat cine este singurul jucător care a fost scos de pe lista UEFA: „L-am sfătuit să plece!” Ce a spus despre noi transferuri la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 0:33 / Actualizat: 3 septembrie 2022, 2:26

Mihai Stoica a anunţat cine este singurul jucător care a fost scos de pe lista UEFA: „L-am sfătuit să plece! Ce a spus despre noi transferuri la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre lista jucătorilor pe care FCSB a trimis-o la UEFA

Mihai Stoica a făcut un anunţ şi despre transferuri / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat cine este singurul jucător care a fost scos de pe lista UEFA. Faţă de dubla cu Viking, singura modificare este introducerea lui Andrea Compagno. Cel care a fost sacrificat a fost Vadim Raţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este singura modificare pe lista UEFA a celor de la FCSB. Vadim Raţă a fost jucătorul sacrificat. De altfel, Becali a anunţat că nu îl mai vrea pe Raţă la echipă.

Mihai Stoica a anunţat cine este singurul jucător care a fost scos de pe lista UEFA.

Şi Mihai Stoica i-a transmis lui Vadim Raţă că ar face bine să se întoarcă la FC Voluntari.

S-a trimis. Intră Compagno şi intră Raţă. Voluntariul şi-l doreşte, dacă el este ok cu condiţiile pe care i se oferă, se poate întoarce. Nu am cea mai vagă idee pentru ce se va întâmpla. Eu l-am sfătuit să plece. Ăsta e lotul, asta vrea patronul. Faţă de lista care a fost cu Viking, aceasta este singura schimbare„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a mai precizat că sunt şanse infime ca să mai vină jucători la FCSB. „Eu nu cred că va mai veni cineva„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Cotat la 1.2 milioane de euro, Vadim Rață are peste 100 de prezențe în Liga 1. În afară de cele două meciuri la FCSB, acesta a mai evoluat în România pentru Chindia Târgoviște și FC Voluntari. De-a lungul carierei, Rață a mai trecut pe la Zaria Balti, FC Tiraspol, Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol și Speranța Nisporeni.

Vadim Raţă, reacţie categorică după ce a fost întrebat despre criticile patronului

Vadim Raţă continuă să asigure că nu se teme de criticile patronului. Mijlocaşul de 29 de ani a acordat un interviu Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi a vorbit şi despre Gigi Becali. Acesta a ţinut să îl laude pe omul de afaceri.

Rață a dat gol pentru Republica Moldova împotriva campioanei mondiale Franța, chiar pe Stade de France. Noul fotbalist de la FCSB şi-a anunţat conaţionalii că suma pe care au plătit-o roş-albaştrii în conturile lui FC Voluntari, 325.000 de euro, nu este una surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit puțin la telefon cu el (n.r. cu Gigi Becali). Nu am stat mult pe gânduri când am primit oferta. Nu cred că este o sumă foarte mare cea care s-a plătit pentru mine, deoarece se aici se plătește și mai mult.

Critica face parte din fotbal. Te critică toți, și la televizor, și suporterii, atunci când ai meciuri proaste. Dar, Nea Gigi face mai mult bine, e un om foarte bun și la suflet.

Pot să zic că sunt și eu un stelist, dar era ceva din copilărie, pentru că la noi nu s-au mai dat meciurile și am pierdut puțin firul„, spunea Vadim Raţă pentru FMF TV.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și