Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit că CFR Cluj şi FCSB şi-au trimis mesaje de felicitare după calificarea în grupele Conference League: „A fost iniţiativa lor! Cristi Balaj şi Bilaşco au trimis!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2022, 21:43

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit că CFR Cluj şi FCSB şi-au trimis mesaje de felicitare după calificarea în grupele Conference League: „A fost iniţiativa lor! Cristi Balaj şi Bilaşco au trimis!

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit că CFR Cluj şi FCSB şi-au trimis mesaje de felicitare după ce ambele echipe s-au calificat în grupele Conference League. Managerul general al FCSB a recunoscut că cei care au făcut primul pas au fost oficialii campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mihai Stoica a spus că îi pare rău că Universitatea Craiova nu a reuşit să se califice în grupele Conference League.

Mihai Stoica a dezvăluit că CFR Cluj şi FCSB şi-au trimis mesaje de felicitare după calificarea în grupele Conference League

Chiar a fost un schimb de mesaje între noi şi CFR aseară la iniţiativa celor de la CFR. Cristi Balaj şi Bilaşco, da.  Era și momentul să se mai întâmple și lucruri din acestea în fotbalul românesc, păcat pentru Universitatea Craiova„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din grupele Conference League. Echipa lui Nicolae Dică are o grupă infernală, cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg. Dan Petrescu va da din nou peste Slavia Praga, dar şi peste Sivasspor şi KF Ballkani.

Mihai Stoica, mesaj genial după ce a văzut grupa infernală în care va juca FCSB în Conference League

Mihai Stoica, mesaj genial după ce a văzut grupa infernală în care va juca FCSB în Conference League. FCSB va juca în grupa B, cu West Ham United, Anderlecht şi Silkeborg.

Reclamă
Reclamă

„Pentru grupa noastră trebuia inventată o competiție intermediară între Champions League și Europa League„, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Cu puţin înainte de tragerea la sorţi, Mihai Stoica a avut şi un mesaj prin care a explicat evoluţia mai ştearsă a lui Octavian Popescu din meciul cu Viking.

Mă simt dator cu o explicație pentru toți diletanții care critică jocul lui Tavi Popescu.

Reclamă

La meciul de aseară, din considerente tactice (pe care unii nu le înțeleg nici dacă i le-ar tatua Dică pe antebrațe), copilul a fost sacrificat, fiind jucătorul care l-a anihilat pe Markus Solbakken, jucător exponențial al echipei care a eliminat Sparta Praga.

Așa a ajuns Tavi să parcurgă cea mai mare distanță dintre toți jucătorii care au evoluat pe terenul de carton verde și să bifeze cele mai multe sprinturi, conform Catapult. Un asemenea efort diminuează aportul ofensiv, dar oferă posibilitatea unor coechipieri (Coman, Cordea) să se ocupe cu asta„, a mai scris Mihai Stoica după ce FCSB a învins Viking şi s-a calificat în grupele Conference League.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League: „Mi-a zis MM că şi-ar dori asta! Nu mi-e teamă”

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League. FCSB va avea parte de o misiune imposibilă în grupă.

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum. E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și