Închide meniul

Mihai Stoica, atac fără precedent la Dumitru Dragomir: „E haos în gândirea lui. Nu ştie nimic!”. MM şi-a ieşit din minţi după FCSB – Viking 1-2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 18:01

Mihai Stoica, atac fără precedent la Dumitru Dragomir: „E haos în gândirea lui. Nu ştie nimic!. MM şi-a ieşit din minţi după FCSB – Viking 1-2

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a lansat un atac fără precedent la Dumitru Dragomir. Totul după ce fostul preşedinte al LPF a criticat jocul lui FCSB din eşecul cu Viking, scor 1-2, din manşa tur a play-off-ului Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a fost prezent pe Arena Naţională şi a arătat-o cu degetul pe vicecampioana României pentru tactica ofensivă abordată. La nici 24 de ore distanţă, managerul general al lui FCSB a avut o reacţie categorică.

Mihai Stoica, atac fără precedent la Dumitru Dragomir

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dumitru Dragomir, complet dezamăgit de FCSB

Dragomir a fost nemulţumit de jocul lui FCSB şi a analizat tactica roş-albaştrilor. A considerat că Octavian Popescu a fost singurul jucător din echipa lui Nicolae Dică care s-a evidențiat în duelul cu norvegienii.

Reclamă

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă legat de poziția pe care o ocupă Malcom Edjouma și Darius Olaru în momentul în care FCSB pornește în atac. Fostul șef de la Ligă are încredere că “roș-albaștrii” pot să întoarcă scorul și să se califice în grupele UEFA Conference League.

Am fost la meci. Am văzut o echipă cu un haos în joc de nedescris. Nu sunt de acord că Octavian Popescu nu a făcut ceva. A fost singurul care a mai încercat ceva, restul parcă erau speriați de bombe.

Nimeni nu s-a sesizat că am lăsat spațiu pentru centrări. Am dat gol întâmplător. Din punct de vedere tactic, ne-au zăpăcit. Dacă luăm individual, FCSB este mai valoroasă ca Viking. Nu e vina antrenorului. Nu a avut timp Dică să își pună amprenta.

Reclamă 4 / 0/3

Erau 5 la fund și 5 în față, la 60 de metri în față. Singurul care a încercat să lege lucrurile a fost Octavian Popescu. Nu i-a reușit din cauza aglomerației adversarilor. Și Olaru, și Edjouma joacă un rol foarte tâmpit. În loc să facă superioritate numerică în atac, ei fac superioritate numerică în apărare pe faza de atac a echipei lor, dacă mă înțelegeți.

Practic, se pierd doi oameni. Când ai mingea, nu o pasezi numai înapoi. Amândoi fundașii centrali urcă să facă superioritate, Olaru și Edjouma urcă și mai mult. Norvegienii se apărau în permanență în 5-4-1.

Până nu începem să facem marcaj și pressing năucitor, poate să bage Becali bani o grămadă. Echipa e mai bună decât Vikingul. Ei s-au apărat cu 9. Cred că Steaua (n.r. – FCSB) poate câștiga meciul acolo. Ei nu vor sări în atac acasă, vor vrea să țină rezultatul, dar FCSB are nevoie de susținere în atac.

M-au impresionat total suporterii. Se mai descarcă oamenii, dar Steaua a avut o atmosferă foarte bună. Nu sunt sălbatici ca alții din alte părți. Ei au fost cel mai bun jucător”, a spus Dumitru Dragomir.

Recomandări
  • Mihai Stoica, răspuns dur pentru Dumitru Dragomir
  • FCSB – Viking 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și