Închide meniul

Mihai Stoica crede că Farul se poate califica în grupele Conference League: „Helsinki nu are jucători care să facă diferenţa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 23:00

Reclamă
Mihai Stoica crede că Farul se poate califica în grupele Conference League: „Helsinki nu are jucători care să facă diferenţa!

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica crede că Farul se poate califica în grupele Conference League. Oficialul de la FCSB crede că cei de la HJK Helsinki nu are jucători care să poată face diferenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte parte, Mihai Stoica a spus că cei de la Sepsi au şanse mai mici de a se califica în grupele Conference League, după 2-2 cu Bodo/Glimt 2-2.

Mihai Stoica crede că Farul se poate califica în grupele Conference League

(n.r. – Farul) Cred că are şanse foarte mari să meargă în grupe. Helsinki nu are jucători care să facă diferenţa precum Sheriff Tiraspol. Cred că se joacă, dar prima şansă o are Farul. 

Dincolo (n.r. – la Sepsi OSK – Bodo/Glimt) m-am uitat mai puţin, dar cred că va fi complicat pentru Sepsi. Bodo/Glimt are prezenţe în Europa, în ultimii ani, iar asta contează. Am văzut ocazii bune ale celor de la Sepsi. Cum au făcut în Kazahstan, de ce nu ar repeta şi în Norvegia? Norvegienii nu sunt la nivelul danezilor. Are şanse Sepsi, mai mici, dar are şanse. 

Contează când ai un jucător precum Budescu, că pasa de gol e marca Budescu. Farul are un joc colectiv bun, are traseele lucrate de Hagi. Nu sunt shcimbări mari, iar cu revenirea lui Munteanu singura schimbare majoră e Budescu în locul lui Alibec. Va fi diferit tot la Helsinki. Farul cred că dă gol în deplasare, pentru că adversarii par vulnerabili”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Farul Constanța – HJK Helsinki 2-1. Campioana României a revenit spectaculos, după ce a fost condusă

Farul Constanța – HJK Helsinki 2-1. Duelul de la Ovidiu s-a încheiat cu victoria echipei lui Gică Hagi, după ce Farul a fost condusă.

Joona Toivio a deschis scorul la Ovidiu, în minutul 50, din voleu, iar Farul a răspuns cu bara lui Budescu, în minutul 54.  În minutul 59 a venit şi egalarea, Rivaldinho primind de la Budescu şi înscriind. Hagi a avut inspiraţie în minutul 81, când l-a trimis în teren pe Mihai Popescu, care a înscris la prima atingere de balon, în minutul 83, din pasa aceluiaşi Budescu şi constănţenii merg la Helsinki cu prima şansă.

Sunt fericit că am câştigat, dar sunt şi supărat pentru că fiecare trebuie să fie mai responsabili şi să asculte mai mult. Fotbalul nu se uită, dar trebuie să ai caracterul pe care l-am avut din minutul 60, când am jucat mai bine, am fost mai ai dracului. Ce s-a făcut în prima repriză e incredibil. Echipa era ruptă, erau distanţe mari între jucători. Trebuie să fii scurt, compact, agresiv, cum am fost din minutul 60. Dar nu contează cum a început, contează cum se termină. Mai e şi meciul retur, ne aşteaptă un meci foarte greu acolo. Trebuie să fim mai puternici, să batem şi la ei. Pentru mine a intra în grupe e ceva… Pentru mine contează să jucăm fotbal. Calitatea unui campion e aceea că se conectează. Nu trăieşte în trecut. În fiecare meci învăţăm ceva şi sperăm să ne facă să fim mai buni!”, a spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și