Închide meniul

Mihai Stoica, fascinat de fanii FCSB-ului: „A fost o nebunie! Se blocase, luase foc site-ul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 8:58

Reclamă
Mihai Stoica, fascinat de fanii FCSB-ului: „A fost o nebunie! Se blocase, luase foc site-ul!

Mihai Stoica, fascinat de fanii FCSB-ului

Mihai Stoica, alături de liderul galeriei FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Stoica este fascinat de fanii FCSB-ului. Oficialul roş-albaştrilor a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat după ce au fost puse în vânzare biletele pentru meciul cu Norsjaelland, care va fi în această seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii vicecampioanei României s-au grăbit să cumpere biletele şi au blocat, de mai multe ori, site-ul de pe care se comercializau acestea. Cele 22.000 de tichete s-au vândut în mai puţin de 24 de ore. S-a stabilit un nou record pentru un eveniment sportiv care a avut loc în ţara noastră.

Mihai Stoica, fascinat de fanii FCSB-ului

Cele 6.500 de bilete rămase se pun în vânzare la casele de bilete de la Stadionul Steaua, începând cu ora 11:00. Foarte probabil, meciul va deveni rapid sold-out.

Pentru suporterii noştri e interesant că jucăm din nou pe Stadionul Steaua, peste 22.000 de bilete vândute până acum. Dacă nu va fi sold-out, aproape de sold-out. E o mare realizare din moment ce nu se ştia ieri (n.r. – marţi), nu se semnase contractul. Noi avem o proporţie mare de suporteri în provincie, iar oamenii lucrează, îşi iau libere. Acum i-am pierdut, ieri nu se ştia unde se joacă.

A fost o nebunie, mai mult de două bilete pe secundă, se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica este fericit că meciul cu danezii, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League, se dispută în Ghencea. Se aşteaptă la o atmosferă de zile mari!

Suntem bucuroşi că jucăm în Ghencea, vor veni mulţi fani şi astfel atmosfera va fi mult mai bună. Vrem să controlăm jocul. Este însă doar primul meci, ce se va întâmpla mâine nu va decide echipa calificată în faza următoare. Cred mult în jucătorii mei şi categoric credem că putem să ne calificăm„, a mai spus MM.

La partida cu CFR Cluj, disputată tot în Ghencea, FCSB a stabilit un nou record de audiență. 28.591 de fani au fost în tribunele stadionului, pentru a vedea primul meci disputat de roș-albaștrii în Ghencea după opt ani. Precedentul recordul fusese înregistrat la începutul acestui an. La disputa CSA Steaua – Dinamo au fost prezenţi 21.522 de suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, mesaj clar înainte de FCSB – Nordsjaelland

Vlad Chiricheş a avut un mesaj clar înainte de FCSB – Nordsjaelland. Revenit la formaţia roş-albastră după 10 ani, fundaşul central îşi doreşte să ajungă cu FCSB în grupele Conference League.

Chiricheş a mai declarat că se simte foarte bine alături de colegii săi şi că încearcă să îi ajute cât mai mult, în mod special cu experienţa căpătată în ultimii ani în care a evoluat în străinătate.

Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros. Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit sport.ro.

Vlad Chiricheş a evoluat până acum în trei partide de la revenirea la FCSB. În primul său meci, cel de la Galaţi, a fost schimbat după o oră de joc, în timp ce la returul cu CSKA !948 Sofia, fundaşul a fost înlocuit la pauză. Singurul meci în care a fost integralist a fost duelul cu CFR Cluj din Ghencea, câştigat de echipa lui Elias Charalambous cu 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și