Închide meniul

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de preliminariile Conference League: „Poți să pici cu Koln sau Fiorentina!” + Anunţ despre transferul lui David Miculescu la FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 19:24

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de preliminariile Conference League: „Poți să pici cu Koln sau Fiorentina! + Anunţ despre transferul lui David Miculescu la FCSB

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mihai Stoica, îngrijorat înainte de preliminariile Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mihai Stoica este îngrijorat înainte de preliminariile Conference League. Totuşi, managerul general al FCSB anunţă că eventuala calificare în grupe a roş-albaştrilor îl va face pe Gigi Becali să îl transfere pe David Miculescu, „perla” de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a dorit pe jucătorul de 21 de ani la începutul acestui an şi a făcut o ofertă concretă de 500.000 de euro. Arădenii au refuzat-o, la fel întâmplându-se şi cu o ofertă venită din Major League Soccer.

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de preliminariile Conference League

„Nu mai e o țintă (n.r. David Miculescu) Se putea discuta dacă se lua campionatul și se ajungea în grupe. Poate dacă ne vom califica în grupe… doar că acolo e o nebuloasă, poți să pici cu Koln sau Fiorentina.

Reclamă

Deocamdată, nu se pune problema ca Gigi să dea un milion sau cât se cere pe un jucător. A zis că nu dă niciun ban pe jucători”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

EXCLUSIV | Ilie Poenaru anunţă că David Miculescu vrea transferul la FCSB

Ilie Poenaru susţine că David Miculescu îşi doreşte transferul la FCSB. Atacantul cotat la un milion de euro şi-a prelungit contractul cu UTA şi Gigi Becali a anunţat că nu va insista pentru el în perioada de mercato de vară.

Reclamă

„Nu am lucrat cu el, nu am vorbit cu el. A prelungit contractul. Am citit declaraţia lui Gigi Becali că nu vrea momentan să îl ia. E la lot, la U21. Sper să ajung la antrenament la ei, să îi salut. E un jucător bun, de calitate, de viitor. E un jucător decisiv. Pentru UTA a însemnat mult în sezonul trecut.

Trebuie să se mai maturizeze şi sunt lucruri de pus la punct. Dacă ar fi bine pentru club ca sumă de transfer, nu mă pot opune. Sunt sigur că şi el îşi doreşte să meargă acolo, dar am nevoie de el. S-a integrat foarte bine şi e un jucător de U21 bun. A avut şansa că la liga a doua a jucat multe meciuri, a acumulat experienţă”, a spus Poenaru, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League

Echipa lui Gigi Becali va juca direct în turul al doilea preliminar şi poate întâlni adversari dificili în drumul spre grupe. Fiorentina, Anderlecht și Nice sunt doar trei echipe care le dau fiori roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, din postura de vicecampioană a României, va începe preliminariile Conference League în turul al doilea. Echipa lui Toni Petrea va fi cap de serie inclusiv în play-off, în cazul în care va ajunge acolo. Anul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați rușinos de Șahtior Karagandy.

În turul al doilea, FCSB poate da peste adversari accesibili, dar şi peste echipe care pot pune probleme serioase. Rakow, echipa lui Deian Sorescu, fostul căpitan de la Dinamo, poate fi adversara echipei lui Gigi Becali.

Torshavn (Feroe)
Europa (Gibraltar)
Petrocub Hâncești (Rep. Moldova)
Bala Town (Țara Galilor)
Crusaders (Irlanda de Nord)
Valmieras (Letonia)
Noravank (Armenia)
Gzira (Malta)
Breidablik (Islanda)
Pogon Szczecin (Polonia)
Rakow (Polonia)
Konyaspor (Turcia)
Kisvarda (Ungaria)
Levski Sofia (Bulgaria)
AIK Stockholm (Suedia)

În turul al treilea, FCSB poate avea un nou adversar accesibil, dar se poate lovi şi de nume precum Panathinaikos, Lugano sau Brondby.

Vaduz (Liechtenstein)
Fola Esch (Luxemburg)
Riga (Letonia)
KuPS Kuopio (Finlanda)
Motherwell (Scoția)
Mura (Slovenia)
Buducnost Podgorica (Muntenegru)
Neftci Baku (Azerbaidjan)
Spartak Trnava (Slovacia)
Olimpija Ljubljana (Slovenia)
Skendija (Macedonia)
Panathinaikos (Grecia)
Aris Salonic (Grecia)
Hajduk Split (Croația)
Osijek (Croația)
Cukaricki (Serbia)
Lugano (Elveția)
Brondby (Danemarca)

În play-off, vicecampioana României poate avea viaţă grea. Fiorentina, Anderlecht sau Nice se numără pe lista posibilelor adversare.

Fiorentina (Italia)
Koln (Germania)
Nice (Franța)
Anderlecht (Belgia)
Antwerp (Belgia)
Twente (Olanda)
Guimaraes (Portugalia)
Gil Vicente (Portugalia)
Rijeka (Croația)
Sparta Praga (Cehia)
Wolfsberger (Austria)
Flora Tallinn (Estonia)
Suduva (Lituania)
AEK Larnaca (Cipru)
ȚSKA Sofia (Bulgaria)
MOL Fehervar (Ungaria)
Hapoel Beer-Sheva (Israel)

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu