Închide meniul

Mihai Stoica, ironie maximă la adresa lui Helmut Duckadam: „Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 10:43

Mihai Stoica, ironie maximă la adresa lui Helmut Duckadam: „Ce să-i faci? Avea inimă frântă

Mihai Stoica, ironii după accidentarea lui David Popovici

Mihai Stoica, pe gazonul Arenei Naţionale / Profimedia

Mihai Stoica, ironie maximă la adresa lui Helmut Duckadam. Fostul portar s-a declarat dezamăgit de înfrângerea uluitoare suferită de FCSB în deplasarea de la Silkeborg, fapt pentru care a fost taxat de managerul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă categoric de Silkeborg, scor 0-5. Înfrângerea fără drept de apel i-a şocat pe mulţi oameni din fotbalul românesc, printre care şi Helmut Duckadam, care s-a declarat „cu inima frântă”.

Mihai Stoica, ironie maximă la adresa lui Helmut Duckadam

Mihai Stoica l-a luat la ţintă pe Helmut Duckadam, pentru postarea acestuia de la finalul meciului Silkeborg – FCSB. MM l-a ironizat pe fostul mare portar, şi i-a reamintit că roş-albaştrii au mai suferit umilinţe de-a lungul timpului.

„Probabil că dacă ar fi avut unde să scrie după dubla cu Montpellier scria la fel. S-au luat 8 atunci, în dublă manșă (n.r. – 5-0 și 3-0 în preliminariile Cupei Cupelor 1990).

Am văzut și că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă. Cum să nu fie sincer dacă dumnealui a scris despre dumnealui că este cu inima frântă? Cum să scrii că ești cu inima frântă dacă nu ești cu inima frântă? Nu ai cum.

Reclamă

Trebuie să o ai frântă total ca să poți intra pe Facebook și să vezi în ce stare te încadrezi. Așa e la Facebook.

Spui «Ia să vedem? Sunt euforic? Nu. Sunt trist? Nu. Inimă frântă? Aici sunt. Ia să vedem (n.r. – duce mâna la inimă). Aici sunt, inimă frântă». Superfrânta inima”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Helmut Duckadam, siderat după „coșmarul” Silkeborg – FCSB 5-0

Helmut Duckadam a avut o primă reacție după Silkeborg – FCSB 5-0. Legendarul fost portar e dărâmat de înfrângerea istorică suferită de vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Duckadam crede că Steaua nu mai există. Eroul de la Sevilla i-a făcut praf pe Gigi Becali, dar și pe conducătorii de la CSA, care au împărțit suporterii roș-albaștri în două tabere.

„Eu am fost unul dintre putinii care am sustinut ca FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, ca Steaua NU MAI EXISTA! Cei care conduc azi FCSB si CSA si-au batut joc de toata istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Helmut Duckadam, pe Facebook.

Mihai Stoica, primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0

Mihai Stoica a oferit primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0. Managerul general al vicecampioanei a fost luat prin surprindere de prestaţia adversarilor din Danemarca, care le-au făcut viaţa grea rezervelor lui Nicolae Dică.

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. Ce e important.

S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe.

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Cred că sunt bani pe jos la victoria Silkeborg cu Anderlecht, dar echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti.

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și