Închide meniul

Mircea Lucescu îl putea antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! De ce a refuzat oferta

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2023, 23:45

Reclamă
Mircea Lucescu îl putea antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! De ce a refuzat oferta

Mircea Lucescu îl putea antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr!

Mircea Lucescu, la conferinţa de presă de dinainte de Dinamo Kiev - Beşiktaş / AntenaSport

Mircea Lucescu îl putea antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! Tehnicianul român a dezvăluit astăzi că a refuzat milioanele din Arabia Saudită pentru a rămâne alături de Dinamo Kiev într-un moment dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu va încerca joi să o învingă pe fosta sa echipă, Beşiktaş Istanbul, alături de care a câştigat campionatul Turciei în 2003. Dinamo Kiev – Beşiktaş se va disputa joi, de la ora 20:00, pe stadionul Giuleşti.

Mircea Lucescu îl putea antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr!

De ce să mă duc în Arabia Saudită? Nu aveam niciun interes să fac lucrul ăsta. Lumea nu prea înţelege cum sunt eu făcut. Pun valoare mult mai mult aspectul sentimental şi pe responsabilitate decât pe cel al interesului financiar. Puteam să merg la Al Nassr, dar nu am făcut-o. Puteam să merg la Fenerbahce, am zis nu. Trebuie să termin ce am de făcut dacă pot, să nu am regrete.

Arabia Saudită face ceea ce a făcut şi China la un moment dat. Nu ştiu cât va dura. În momentul în care nu vor reuşi să facă o peformanţă cu echipa naţională, vor renunţa. Deocamdată, aveau nevoie, după ce s-a întâmplat cu acel jurnalist la Istanbul (n.r. uciderea lui Jamal Khashoggi în sediul Ambasadei Arabiei Saudite). Aveau nevoie pentru a schimba imaginea şi au investit enorm.

Ei fac nişte eforturi. Fotbalul continuă. Nu este legat de prezenţa unuia sau a altuia dintre jucători. Din Europa, e adevărat, dispare imaginea. Investiţiile pe care le fac ei în fotbal costă mai puţin decât ce ar putea să facă în partea de diplomaţie. Vedeţi ce interes poată să stârnească fotbalul?”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, mesaj pentru suporterii lui Rapid care vor fi prezenți la Dinamo Kiev – Beșiktaș: „Acoperiți-i pe turci!”

Mircea Lucescu, mesaj pentru suporterii lui Rapid care vor fi prezenți la Dinamo Kiev – Beșiktaș. Formația din Ucraina va juca prima manșă a „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League pe stadionul din Giulești.

Suporterii din Peluza Nord a Rapidului și-au anunțat prezența la partida dintre Dimano Kiev și Beșiktaș, pentru a susține din tribune echipa lui Mircea Lucescu. Giuleștenii au epuizat deja biletele din peluza stadionului de sub Podul Grant.

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, le-a cerut suporterilor rapidiști care vor fi prezenți la partida cu Beșiktaș să îi acopere pe fanii turci. „Il Luce” speră că fanii Rapidului vor crea o atmosferă senzațională și că îi vor ajuta echipa să obțină un rezultat bun la București, pentru a avea șanse la calificarea în grupele UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Relaţia mea cu fanii lui Beşiktaş a rămas specială”

Relația mea cu fanii lui Beșiktaș a rămas una specială. Au un public incredibil, chiar dacă ei strigă, fluieră, creează presiune asupra adversarului. Am asistat la o scenă la un meci când publicul a obligat un jucător al lui Leipzig să iasă de pe teren.

În atenția suporterilor noștri, care vor veni mâine la stadion, și care nu sunt cu nimic mai prejos cei turci, vreau să zic un singur lucru. Aș vrea să-i acopere pe cei 1.000 de suporteri turci care vor fi prezenți mâine la meci.

Bineînțeles că mă refer la galeria Rapidului, care și-a anunțat prezența la partidă, și care cu siguranță că se va lua la luptă cu galeria turcilor. Va fi un spectacol, cel puțin din punctul lor de vedere. Aștept de la galeria Rapidului să fie una europeană, până când Rapidul va reveni și ea în cupele europene”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev, la conferința de presă premergătoare partidei din play-off-ul UEFA Conference League.

Cu Mircea Lucescu pe bancă, Rapidul a cunoscut una dintre cele mai importante perioade din istorie. În perioada în care echipa era condusă de „Il Luce”, giuleștenii au câștigat: un titlu în Liga 1 (1998/1999), o cupă a României (1998/1999) și o Supercupă a României (1999/2000).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și