Închide meniul
EXCLUSIV

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev: „Mă întorc şi eu acasă!”. Mesaj pentru fanii Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 13:53

Reclamă
Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev: „Mă întorc şi eu acasă!. Mesaj pentru fanii Rapidului

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu este încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev. Echipa românului a primit acceptul de a evolua pe stadionul Rapidului meciurile din UEFA Conference League. „Il Luce” răsuflă uşurat că nu va mai fi nevoit să îşi dispute partidele „de acasă” în Polonia, din cauza războiului din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul 3 preliminar din Conference League, Dinamo Kiev se va duela cu câştigătoarea duelului Ararat – Aris Salonic. Confruntarea tur de la Erevan s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Disputa pe care Dinamo Kiev o va juca pe Giuleşti ar urma să aibă loc pe 17 august. Mircea Lucescu a avut un mesaj pentru fanii Rapidului. Îşi doreşte ca aceştia să vină în număr mare la stadion pentru a-i încuraja echipa.

Da, e oficial. A fost iniţiativa mea să jucăm pe Giuleşti pentru că anul trecut a fost foarte greu cu Polonia, distanţele foarte mari. În al doilea rând, mizez pe suporterii lui Rapid care sunt iubitori de fotbal şi pesemne nu vor scăpa ocazia să fie prezenţi şi la meciul nostru. La Cracovia nu am avut deloc suporteri.

Noi jucăm de foarte mult timp fără suporteri… deloc. Ar trebui să încercăm să mai jucăm şi cu suporteri. Sunt şi mai mulţi ucraineni în Bucureşti. Stadionul crează o atmosferă extrem de plăcută şi de favorabilă fotbalului. Mă întorc şi eu acasă.

Reclamă

(Reporter: O să jucaţi şi în grupe pe Giuleşti, dacă vă calificaţi?) Bineînţeles. Dacă ajungem, vom juca la Bucureşti. Şi distanţa este mai scurtă pentru că plecăm de la Bucureşti la Chişinău, iar de la Chişinău cu autobuzul spre Odessa, 4 ore, sau spre Kiev 9 ore„, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Rapid în două mandate şi a câştigat titlul cu gruparea din Giuleşti în sezonul 1998-1999.

Mesajul viral al lui Gică Hagi pentru Mircea Lucescu

„Il Luce” a împlinit astăzi 78 de ani, iar „Regele” Gică Hagu i-a transmis un mesaj prin intermediul contului de Instagram. Postarea lui Gică Hagi s-a viralizat imediat, adunând peste 3000 de aprecieri în numai o oră.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului românesc, a împlinit 78 de ani. Antrenorul lui Dinamo Kiev a fost felicitat de mai mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului, printre care şi Gică Hagi.

La mulți ani sănătoși, Mircea Lucescu!”, a scris Gică Hagi, pe Instagram.

Aflat la Dinamo Kiev din vara anului 2020, „Il Luce” mai are contract cu echipa din capitala Ucrainei până la finalul acestui sezon.

Îi urăm lui Mister multă sănătate, armonie în familie şi să îşi îndeplinească obiectivele, atât pe terenul de fotbal, cât şi în afara lui”, a transmis Dinamo Kiev, potrivit sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și