Închide meniul

Mircea Lucescu, uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești: „Am jucat împotriva selecționatei africane”

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 8:26

Reclamă
Mircea Lucescu, uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești: Am jucat împotriva selecționatei africane”

Mircea Lucescu, uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe de presă /Profimedia

Mircea Lucescu, uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești. Echipa tehnicianului român a fost învinsă de turci, pe stadionul celor de la Rapid cu scorul de 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș, care s-a jucat la București, a contat pentru prima manșă a „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League. Returul este programat pe 31 august, la Istanbul, acolo unde gazdele vor porni cu prima șansă la calificarea în grupe.

Mircea Lucescu, uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești. Ce a spus „Il Luce” despre fosta sa echipă

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a declarat surprins de primul 11 aliniat de către cei de la Beșiktaș, la partida de la București. Mircea Lucescu este de părere că meciul se anunța unul foarte greu, având în vedere că jucătorii africani din lotul turcilor au fost „crescuți” de către club.

Totuși, în aceste condiții „Il Luce” a lăudat prestația jucătorilor săi, chiar dacă aceștia au pierdut partida. Antrenorul de 78 de ani a mai spus că evoluția jucătorilor săi a fost bună și că echipa din Ucraina își va juca șansa până la capăt.

„N-am jucat împotriva lui Beșiktaș, ci împotriva selecționatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola! E foarte greu când ai 11 jucători crescuți în același club să te pui cu ei. Au multă experiență.

Reclamă

Dar în condițiile astea sunt mulțumit de echipă. Au profitat de lipsa de experiență a jucătorilor noștri și au marcat goluri. Sunt o echipă bună. Au făcut transferuri care îi pot ajuta atât în Europa, cât și în campionat.

Noi ne vom juca șansa până la capăt. Echipa a demonstrat că are potențial. Puteam face 3-2 pentru noi în final, dar au marcat ei gol. Cu mai multă atenție și experiență puteam câștiga acest meci. Evoluția jucătorilor mei a fost una bună spre foarte bună.

Va fi un stadion plin la Istanbul. Va fi o atmosferă incendiară acolo. Sper să fim mai atenți acolo și să profităm de organizarea noastră bună din atac. Noi trebuie să răspundem cu o stare de spirit excepțională”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă de la finalul meciului din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, în cadrul aceleași conferințe de presă, Mircea Lucescu s-a arătat nemulțumit de arbitraj. Acesta este de părere că oficialii partidei „își bat joc” de echipa sa, pentru că aceștia nu au spectatori în tribune, din cauza războiului din Ucraina.

Mircea Lucescu, atac la adresa arbitrilor după Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3. Ce l-a nemulțumit pe „Il Luce”

„O să spuneți că am ceva cu arbitrii, am văzut golul anulat la televizor, nu era niciun fel de problemă. Un arbitru cu bun simț nu dă penalty la acea fază. Suntem campioni din privința golurilor anulate în cupele europene. Nu pot să își bată joc toți de o echipă care nu are spectatori în tribune.

Meciul a fost bun, cred că am avut mai multe posibilități de a marca, am făcut greșeli, se fac tot timpul. E un rezultat negativ, dar este pozitiv din punct de vedere al jocului, din punct de vedere al capacității echipei de a-și domina adversarii”, a mai spus Mircea Lucescu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și