Închide meniul

Mirel Rădoi, avertisment pentru jucătorii săi, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: „Ne relaxăm când ajungem la finalizare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 12:10

Mirel Rădoi, avertisment pentru jucătorii săi, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: „Ne relaxăm când ajungem la finalizare

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi i-a avertizat pe jucătorii săi, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva. Antrenorul oltenilor nu este mulţumit de lejeritatea cu care sunt tratate situaţiile de gol create de fotbaliştii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se pregăteşte de manşa tur a confruntării cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League. Mirel Rădoi ţinteşte o calificare în grupele celei de-a treia competiţii inter-cluburi din Europa.

Mirel Rădoi, avertismnet pentru jucătorii săi, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Mirel Rădoi a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi. Antrenorul îşi doreşte mai multă eficienţă în faţa porţii, în ciuda faptului că returul cu Zorya Luhansk a fost câştigat la scor de neprezentare, 3-0.

Totodată, fostul selecţioner a dezvăluit că a purtat discuţii înaintea partidei de joi cu atacanţii formaţiei din Bănie, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

„Probabil că ne relaxăm când ajungem la finalizare. Mă bucur că ajungem acolo, dar nu-mi convine că ratăm ocazii atât de clare. Când ajungi atât de liber şi situaţia e atât de clară, soluţia trebuie să fie alta, pentru că aceste acţiuni trebuie încheiate cu gol. Le-am transmis lui Markovic şi lui Andrei Ivan şi celorlalţi anumite lucruri.

Reclamă

Nu i-am certat, doar le-am zis să fie atenţi. Partea grea e când mingea ajunge în plasă. Iar noi facem lucrurile exact invers, depunem foarte mult efort să ajungem în faţa porţii, iar când suntem într-o situaţie de unu contra unu cu portarul sau fundaşul ne relaxăm. Deci trebuie să înţelegem că trebuie să fim concentraţi până se termină acţiunea”, a declarat Mirel Rădoi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hapoel Beer Sheva.

Mirel Rădoi, prudent înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Mirel Rădoi a analizat jocul echipei din Israel, cu care se va duela pentru un loc în grupele Conference League. Antrenorul oltenilor speră ca echipa sa să facă un joc bun joi, de la ora 20:30.

„Va fi o partidă destul de intensă, ambele echipe joacă un fotbal deschis şi spectaculos. Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc. E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpâni.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea cum îi vom contracara. Au şi ei zone vulnerabile şi pot fi surprinşi. Informaţii avem, important e să fructificăm toate momentele lor de slăbiciune. Meciul este foarte important, pentru că poate însemna după atâţia zeci de ani participarea noastră în cupele europene”, a mai spus Mirel Rădoi, antrenorul Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi pleacă de la Universitatea Craiova dacă se întâmplă asta

Dinu Gheorghe a dezvăluit că fostul selecționer i-a solicitat patronului Mihai Rotaru o clauză specială în momentul în care a venit în Bănie.

Mirel Rădoi nu vrea ca jucătorii să discute cu finanțatorul Universității Craiova pe la spatele său, iar dacă această condiție nu va fi respectată, tehnicianul va rupe contractul cu oltenii.

“Am înțeles că Mirel nu vrea ca jucătorii să mai discute cu patronatul, pe la spatele antrenorului. Astfel, toate discuțiile pot fi purtate doar în prezența lui Rădoi. Așa că, dacă Ivan, de exemplu, e ‘sifon’ și îi spune lui Rădoi, acesta poate rupe contractul”, a spus Dinu Gheorghe, citat de playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și