Închide meniul

Mirel Rădoi, concluzie amară după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg: „De asta e echipa naţională unde este!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 octombrie 2022, 13:27

Mirel Rădoi, concluzie amară după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg: „De asta e echipa naţională unde este!

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi a tras o concluzie amară după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg. Fostul selecţioner este de părere că fotbaliştii români au o mare problemă la capitolul mentalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii au umilit-o pe FCSB şi în tur, dar şi în retur. Mirel Rădoi a evidenţiat faptul că echipa lui Gigi Becali a avut doar jucători români, în timp ce CFR Cluj, care a câştigat „dubla” cu Slavia Praga, a avut mai mulţi străini în primul „11”.

Mirel Rădoi, concluzie amară după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg

„Rezultatele au fost ca în tur. Chiar dacă FCSB are şanse minine, păstrează şansele de calificare. CFR Cluj are şanse mari. Pe noi ne-ar bucura pentru punctele acumulate pentru România, dar şi pentru o stare de oboseală care nu poate ajuta pe viitor.

Totuşi aş face o mică comparaţie. Nu aş vrea să se creadă că am ceva cu jucătorii români. M-am uitat câţi jucători români sunt la CFR Cluj şi câţi la FCSB. E clar că trebuie de la o vârstă fragedă când vine vorba de instruirea jucătorilor. De asta este echipa naţională unde este”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Gigi Becali a pus „tunurile” pe finul Mirel Rădoi

Gigi Becali a pus „tunurile” pe finul Mirel Rădoi, după ultima declarație făcută de antrenorul Universității Craiova. Rădoi și-a criticat public jucătorii după eșecul cu FC Argeș, scor 0-1, din etapa a 13-a din Liga 1. Patronul FCSB i-a transmis finului său să renunțe la această „strategie” pentru că dăunează echipei.

Reclamă

Chiar dacă, de ani de zile, și-a făcut o obișnuință să intre în direct la TV și să își „urecheze” jucătorii, Gigi Becali îl avertizează pe Mirel Rădoi că nu este în regulă să facă acest lucru cu elevii săi de la Universitatea Craiova.

„El e finul meu și chiar este un fin dintre favoriți. Eu atât îi transmit lui: el era genul de om care nu critica jucătorii. Eu, când m-am certat cu el prima dată, s-a certat el cu mine din cauza faptului că m-am luat de un jucător la Mogoșoaia, în cantonament, nu mai știu ce jucător. S-a supărat și ne-am certat.

Eu îi transmit lui: tu, care erai omul care nu certa jucătorii… să nu mai facă asta! Echipa lui a dominat, ce să facă? Dacă n-a intrat mingea în poartă și a luat un gol, ce să facă echipa lui? Cum să-i critici pe jucători? Au dominat tot jocul! Bine, eu m-am bucurat că au mâncat bătaie.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Mirel a dominat tot jocul. Ce să facă ăia de la Craiova? Ce să-i facă Papp lui Garita? Garita are viteza a cincea, iar Papp viteza a doua. A trecut pe lângă el. Ce poți să-i faci? Așa l-a născut mama lui, atâta viteză are el. Mie mi-a plăcut ce a jucat Craiova. Că a mâncat bătaie, asta e altceva”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și