Închide meniul

Motivul pentru care Andrei Cordea a fost căpitan în FCSB – West Ham! Decizia luată de Gigi Becali după demisia lui Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2022, 21:08

Motivul pentru care Andrei Cordea a fost căpitan în FCSB – West Ham! Decizia luată de Gigi Becali după demisia lui Nicolae Dică

Motivul pentru care Andrei Cordea a fost căpitan FCSB - West Ham! Decizia luată de Gigi Becali

Andrei Cordea a primit banderola la FCSB / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Andrei Cordea a fost căpitanul lui FCSB în meciul cu West Ham, din ultima etapă a grupei B din UEFA Conference League. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a primit banderola de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cordea face cel mai bun sezon din carieră. A înscris singurul gol al roş-albaştrilor în meciul tur cu londonezii, pierdut cu 1-3. Tot el a marcat atât cu Viking, cât şi cu Dunajska Streda.

Motivul pentru care Andrei Cordea a fost căpitan în FCSB – West Ham

Andrei Cordea este al treilea căpitan al lui FCSB după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Gigi Becali a stabilit noua ordine, iar primii doi în topul preferinţelor sunt Florinel Coman şi Darius Olaru.

View this post on Instagram


A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Reclamă

Din moment ce meciul avea doar o miză financiară pentru FCSB, care nu mai putea obţine calificarea în „primăvara” Conference League, Coman şi Olaru au fost lăsaţi pe bancă. Astfel, Cordea a primit banderola pentru meciul de pe Arena Naţională.

În ofensiva roş-albaştrilor şi-au mai făcut apariţia Andrea Compagno şi Octavian Popescu. Atacantul italian este cel mai în formă jucător al lui FCSB. Compagno a înscris în 3 dintre ultimele 4 meciuri.

Asta e ordinea acum, Coman, Olaru, Cordea, Octavian Popescu. Nu că e deposedat, asta e ordinea acum și Octavian a fost în Cupă căpitan la început, acum e binișor. A fost activ, păcat mare că și-a bătut joc de el domnul Cojocaru și nu l-a lăsat să joace în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a semnat prelungirea contractului, cum adică? Are contract semnat. Nu există niciun jucător la FCSB, cei care au perspective, care pot deveni vandabili, să termine în 2024 contractul, cred că nici în 2025, Gigi își ia mereu măsuri cu jucătorii”, a declarat Mihai Stoica, zilele trecute, pentru Orange Sport.

„Cine a făcut echipa cu West Ham?”. Gigi Becali, discurs fabulos

Gigi Becali a ţinut să spună că primul „11” pentru meciul cu West Ham a fost alcătuit de Mihai Pintilii, numit interimar după ce Nicolae Dică a plecat de pe banca roș-albaștrilor.

Ulterior, latifundiarul din Pipera l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să râdă în hohote, în direct la TV. Gigi Becali i-a propus lui „Mister”, în glumă, să vină la FCSB.

Apoi, Becali a devenit din nou serios și a spus că Mihai Pintilii va rămâne antrenor principal dacă va câștiga următoarele partide. Altfel, finanțatorul FCSB-ului va aduce un nou tehnician.

Păi a făcut-o Pintilii (n.r. – echipa cu West Ham), el face tot tot. Milimetric! Ce contează? Trebuie să câştigăm banii. Râdeţi voi, dar poate batem Rapid, batem Craiova… rămâne Pintilii. Aduc un principal, văd eu. Pe Ilie, stă Ilie pe bancă. Aduc un antrenor”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Nicolae Dică, la ora adevărului: „Ți-a impus patronul schimbări în timpul meciurilor?”

Nicolae Dică s-a aflat la ora adevărului, după despărțirea de FCSB. Antrenorul de 42 de ani a fost întrebat dacă patronul echipei, Gigi Becali, i-a impus să facă vreo schimbare în timpul meciurilor. „Dicanio” a dat cărțile pe față și a explicat că nu s-a întâmplat vreodată așa ceva, chiar dacă finanțatorul roș-albaștrilor a spus că îi ordona unele modificări.

Nicolae Dică și-a încheiat luni al doilea mandat la FCSB. Tehnicianul de 42 de ani a plecat de la vicecampioana României după eșecul cu U Cluj, scor 1-2, din etapa precedentă din Liga 1.

Reclamă

„Ți-a impus patronul schimbări în timpul meciurilor?”, a fost întrebat Nicolae Dică, iar răspunsul său a venit imediat: „Nu!”.

Replica lui „Mr. Nick” a stârnit uimire în direct la TV: „A, da?”, a exclamat moderatorul emisiunii, Radu Naum.

Ulterior, Dică a continuat cu explicațiile:

V-a spus patronul. Discutam, îi spuneam ce îşi doreşte. Îmi spunea şi el ce îşi doreşte. Îi explicam cum văd lucrurile. Rămânea cum am stabilit eu.

Nu! Nu a dat telefon. Dacă vorbea cu MM (n.r. – Mihai Stoica) asta nu mai ştiu… bine, MM stătea şi în tribună. Eu stabileam înainte de meci. În caz că apărea o accidentare, băgam şi schimbam.

Am vrut să schimb eu în minutul 30 şi mi-a spus de ce nu am schimbat. I-am spus după meci şi îmi era frică că o să distrug jucătorul.

Acum poate să vă spună multe, ştiu eu ce v-a spus el? Acum ar fi fost dacă aveam timp (n.r. – ultima dată a spus că ar fi făcut mai multe dacă avea mână liberă)”, a spus Nicolae Dică.

Recomandări
  • Andrei Cordea a primit banderola la FCSB
  • Decizia luată de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și