Închide meniul

Nebunie în Norvegia înainte de Viking – FCSB! Fanii gazdelor au luat cu asalt casele de bilete: „Va fi un adevărat succes”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2022, 18:27 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 18:35

Nebunie în Norvegia înainte de Viking – FCSB! Fanii gazdelor au luat cu asalt casele de bilete: „Va fi un adevărat succes

Nebunie în Norvegia înainte de Viking - FCSB! Fanii gazdelor au luat cu asalt casele de bilete: "Va fi un adevărat succes"

Viking a învins-o pe FCSB în meciul tur / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Este o adevărată nebunie în Norvegia înainte de meciul Viking – FCSB, din returul play-off-ului UEFA Conference League. Extaziaţi după victoria obţinută de favoriţii lor pe Arena Naţională, fanii gazdelor s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru duelul decisiv pentru prezenţa în grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul de marketing al lui Viking a dezvăluit că s-au vândut 3.000 de tichete în prima jumătate de oră de la finalul confruntării FCSB – Viking, scor 1-2. În prezent, 9.000 de fani şi-au achiziţionat bilete pentru partida care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Nebunie în Norvegia înainte de Viking – FCSB

Vânzarea biletelor înaintea meciului retur cu FCSB a luat amploare. Au fost peste 9.000 de bilete vândute a doua zi după meciul tur. Prin urmare, joi va fi un adevărat succes.

Vânzările pentru partida retur cu FCSB au luat avânt. Mulți au stat și au așteptat rezultatul final din România, iar după meci au făcut coadă pentru cumpărarea biletelor. La numai jumătate de oră de la finalul meciului, aveam vândute 3.000 de bilete pentru meciul de acasă„, a declarat Borge Moi Nilsen pentru tv2.no.

Arena lui Viking are o capacitate de aproape 16.000 de locuri. Dacă biletele se vor vinde în acelaşi ritm, e de aştepta ca meciul să fie sold-out.

Reclamă

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru meciul retur cu Viking

Roş-albaştrii sunt în faţa confruntării de care poate depinde soarta acestui sezon şi bugetul clubului. Mihai Stoica a dezvăluit că banii de la UEFA sunt extrem de importanţi, în condiţiile în care Gigi Becali plăteşte o sumă importantă de bani pentru deplasarea în Norvegia.

Deplasarea în Norvegia ne costă cât două săptămâni de cantonament în Spania, adică 150.000 de euro. Vom pleca marți, cu charter-ul, doar el e 105.000 de euro„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

MM încă nu îşi explică înfrângerea suferită de FCSB în faţa a 30.000 de fani.

Reclamă 4 / 0/3

Am întâlnit o echipă pe care trebuia s-o desfiinţăm să facem act de prezenţă şi să mergem în grupe. Şi am pierdut meciul că se întâmplă câteodată în fotbal chestii inexplicabile. Au fost 25 şuturi la 5. Enorm!”, a mai spus managerul general de la FCSB.

Recomandări
  • Viking – FCSB, joi, 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Interes uriaş al fanilor norvegieni

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și