Închide meniul

Neluţu Varga, în culmea fericirii după ce CFR Cluj a câştigat „dubla” cu Slavia Praga! Ce mesaj a avut pentru Dan Petrescu

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 12:05

Reclamă
Neluţu Varga, în culmea fericirii după ce CFR Cluj a câştigat dubla” cu Slavia Praga! Ce mesaj a avut pentru Dan Petrescu

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga e în culmea fericirii după ce CFR Cluj a învins-o din nou pe Slavia Praga. Patronul campioanei României a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat „dubla” cu Slavia Praga şi s-a instalat pe primul loc în grupă. În total, CFR Cluj are 7 puncte şi este favorită la calificarea în primăvara Conference League.

Neluţu Varga, în culmea fericirii după ce CFR Cluj a câştigat „dubla” cu Slavia Praga

„Sunt foarte, foarte bucuros! Cum a fost pe stadion? Nu m-am manifestat, pentru că trebuie să îmi controlez emoțiile în această perioadă.

Țin să felicit absolut toată echipa pentru succesul cu Slavia, nu vreau să laud unul sau mai mulți jucători. Cu siguranță, pentru CFR Cluj a fost cea mai mare victorie din ultima perioadă și sunt foarte fericit”, a declarat Neluţu Varga, potrivit prosport.ro.

Cum se califică CFR Cluj în primăvara UEFA Conference League

Dan Petrescu a explicat cum se califică CFR Cluj în primăvara UEFA Conference League. Calculele sunt simple pentru campioana României, care poate terminat chiar şi pe primul loc.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj poate obţine calificarea în primăvara UEFA Conference League în următorul meci. Dacă o învinge pe Sivasspor, campioana României are biletele asigurate pentru următoarea fază a competiţiei.

În caz contrar, echipa lui Dan Petrescu este obligată să o învingă pe Ballkani într-un meci care poate fi de totul sau nimic.

„Mai sunt două meciuri, e posibil orice în această grupă. Să nu ne entuziasăm prea mult. Dacă vom câștiga un meci, nu cred că se mai poate întâmpla ceva. Noi trebuie să câștigăm un meci și atunci va fi totul bine. Dacă câștigăm un meci, cred că matematic nu se mai poate întâmpla nimic”, a transmis Dan Petrescu.

Reclamă

În conturile campioanei României pot intra milioane de euro

Pentru cele două victorii cu Slavia Praga şi egalul cu Ballkani, CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro. Mai exact, campioana României a încasat 1.166.000 de euro. Suma poate creşte în condiţiile în care CFR Cluj ar mai obţine puncte în grupă.

„Sumele au fost aproximativ trei milioane la calificarea în grupe, 500.000 de euro este victoria, 166.000 este suma pe care o primim la un rezultat de egalitate. O calificare înseamnă încă 600.000 de euro în plus. De aici se scad cheltuielile pe care le avem de deplasare, care nu sunt foarte mici.

Și după meciul de la Arad, ne-am dus și am venit cu avionul. Nu a fost un moft, dar am încercat să facem tot ceea ce depinde din punct de vedere al conducerii, al finanțatorilor. Noi am vrut să câștigăm și la UTA, unde am întâlnit un adversar foarte bun.

Am știut să și ratăm sau să pierdem acele două puncte, pentru că am obținut doar unul. Cam acestea sunt sumele pe care le-am încasat, dar nu numărăm banii în fiecare zi. Legat de o posibilă calificare, să mai faci trei puncte, nu este la îndemâna oricui. De Ballkani, dacă țineți minte, vă spuneam că este o echipă foarte bună, a pierdut la limită împotriva celor de la Sivasspor”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și