Închide meniul

Nicolae Dică a fost contrat în direct după o declarație făcută la conferință, după FCSB – Viking 1-2. ”Nu e cel mai fericit discurs”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 august 2022, 8:29

Nicolae Dică a fost contrat în direct după o declarație făcută la conferință, după FCSB – Viking 1-2. ”Nu e cel mai fericit discurs”

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a fost contrat în direct de Eduard Stăncioiu după ce antrenorul de la FCSB i-a luat apărarea lui Octavian Popescu. Decarul roș-albaștrilor a făcut un meci extrem de slab cu Viking, 1-2, în play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă, Dică a susținut că Popescu a fost afectat de defensiva supraaglonerată a norvegienilor. Stăncioiu nu e însă de acord.

Nicolae Dică a fost contrat în direct după FCSB – Viking 1-2

„Nu e cel mai fericit discurs pe care-l are. E o diferenţă mare. Trebuie să-i găseşte punctele slabe, să îţi pui în valoare calităţile. Să dezechilibrezi.

El are tehnică, ar trebui să vină cu ceva în plus. E un jucător de mare perspectivă, astea sunt meciurile în care trebuie să demonstrezi, să arăţi. Să ieşi în faţă. Aici se vede valoarea unui jucător, nu trebuie să ne ascundem de adevăr”, a spus Stăncioiu, citat de orangesport.ro.

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Reclamă

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Reclamă 4 / 0/3

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și