Închide meniul
Video

Nicolae Dică, după FCSB – Viking 1-2: „Nu trebuia să pierdem!”. L-a ameninţat cu amenda pe Darius Olaru + Ce spune despre şansele la calificarea în grupele Conference League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 0:00

"Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?". Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a oferit primele detalii după meciul FCSB – Viking, scor 1-2, din manşa tur a play-off-ului Conference League. Antrenorul roş-albaştrilor a recunoscut că norvegienii sunt favoriţi la calificarea în grupele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică e convins că FCSB merita să câştige pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani. Tehnicianul vicecampioanei României e dezamăgit de gafele făcute în defensivă de jucătorii săi.

Nicolae Dică, prima reacţie după FCSB – Viking 1-2

Suntem dezamăgiţi cu toţii, este un joc pe care nu trebuia să îl pierdem. Din păcate am primit un gol foarte rapid, apoi unul din lovitură liberă. Cam atât au jucat ei. Din păcate noi nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Trebuia să fim mai concreţi în ultimii 25 de metri.

Eu cred, orice se întâmpla în seara asta. Avem o şansă mai mică, dar cred că putem să întoarcem în Norvegia. Este clar că ei au prima şansă. Am stat de vorbă cu jucătorii în vestiar, trebuie să avem încredere. Avem şansa noastră şi vom încerca să facem totul pentru a ne califica.

Nu contează pe ce teren jucăm în Norvegia… pe sintetic, pe pământ, pe iarbă, trebuie să dăm totul.

Reclamă

Pantea este un jucător tânăr, îmi place să promovez jucătorii. Am văzut la antrenament că este ok şi am decis să încep cu el. Îmi pare rău că nu am reuşit să obţin o victorie pentru fani, îmi cer scuze. Sper să îi facem fericiţi la retur. Consider că la finalizare trebuia să fim mai concreţi, portarul lor a prins o seară foarte bună„, a declarat Nicolae Dică la Pro Arena.

FCSB nu se va putea baza pe Darius Olaru în meciul retur cu Viking. Mijlocaşul a primit cartonaş galben la ultima fază şi va fi suspendat. Dică l-a ameninţat cu amenda!

Am văzut că a luat galben în minutul 95 Olaru, nu este ok ce a făcut, va plăti. Nu ştiu dacă se dădeau amenzi până acum, dar de când am venit eu se dau!„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – Viking 1-2
  • Ce a declarat Nicolae Dică la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și