Închide meniul

Nicolae Dică, în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0: „Ruşinos! Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 23:40

Nicolae Dică, în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0: „Ruşinos! Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren!

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă despre fiul său

Nicolae Dică a fost antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Nicolae Dică, în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0

Nicolae Dică a intrat în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0. Antrenorul roş-albaştrilor a acceptat cu greu umilinţa din Danemarca, în urma căreia echipa sa a ajuns la golaveraj 1-8 în grupa din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silkeborg – FCSB 5-0 a intrat direct în topul ruşinii din fotbalul românesc. „Planul” lui Gigi Becali nu a funcţionat, iar FCSB s-a făcut de râs cu rezervele. Au încasat cinci goluri fără să tragă niciun şut pe spaţiul porţii.

Nicolae Dică, în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Am început foarte prost, în minutul 7 era de 2-0. Când dai asemenea șanse unor jucători de calitate, nu te iartă. După aceea am început să facem tot mai multe greșeli și nu am putut fi compacți și agresivi. Nu am ținut de minge și nu am pus probleme adversarului.

Reclamă

E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Când am pierdut cu Sporting și Lazio, erau echipe mult mai puternice. Azi așteptam mai mult de la jucătorii mei, aveam șansa să arate ceva în Europa.

E clar că aveam o șansă în plus cu jucătorii pe care i-am lăsat acasă. Aveam alte șanse. Știam că Silkenborg e o echipă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul ei. La antrenament ne-am pregătit să închidem zona centrală, dar nu am putut face asta.

Reclamă

E clar că ne gândim la campionat. După meciul de campionat, vom vedea cum vom gestiona meciul din Conference League. Chiar mă gândeam acum că poate nu trebuia să las așa mulți jucători acasă. Dar dacă mergeau cu noi ar fi pierdut 3 zile. Ei s-au antrenat la București. Acum trebuie să-i încurajez pe jucători. Nu se termină fotbalul în seara asta. Trebuie să aibă încredere în continuare”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

FCSB, niciun șut pe poartă în umilinţa cu Silkeborg

FCSB nu a tras niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, din Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de formația din Danemarca, cu 5-0, după o prestație dezastruoasă. Echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată clar de Silkeborg la aproape toate capitolele.

FCSB a suferit una dintre cele mai rușinoase eșecuri din istorie și s-a „prăbușit” pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un singur punct obținut.

Reclamă 4 / 0/3

Formația roș-albastră a încasat gol după gol în deplasarea din Danemarca. Klynge (3′), Kusk (8′), Helenius (35′), Thordarson (58′) și Adamsen (71′) au înscris pentru Silkeborg în partida din această seară.

Silkeborg a transformat în gol toate cele 5 șuturi trimise pe poarta lui Ștefan Târnovanu. Per total, danezii și-au creat 16 ocazii de gol. Gazdele au avut o posesie de 61% și au executat 5 lovituri de colț. 829 – 352 este raportul paselor reușite, în favoarea lui Silkeborg.

De cealaltă parte, FCSB s-a chinuit teribil, cu un prim „11” alcătuit din multe rezerve. Vicecampioana României n-a tras niciun șut pe poarta lui Silkeborg. Jucătorii lui Nicolae Dică au avut, în total, 7 ocazii de gol, însă n-au reușit să fructifice niciuna. Posesie de 39%, un corner și un șut blocat sunt celelalte statistici care îi dau fiori lui Dică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul
Liga 1 • 13 mart., 20:14
„Dacă vor face asta, sunt campioni!” Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!”
Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Liga 1 • 13 mart., 19:04
„Puteam să salvez echipa!” Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică
Diverse • 13 mart., 12:09
FOTO
Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică! Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe „Nick”