Închide meniul

Nicolae Dică, ultimele detalii despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman: „Nu pot să vă spun secretul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 12:47

Nicolae Dică, ultimele detalii despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman: „Nu pot să vă spun secretul

Nicolae Dică a făcut anunţul în privinţa viitorului său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Mijlocaşul a fost tratat de vraciul Marijana şi ar putea evolua contra celor de la Dunajska Streda, în returul din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a accidentat în partida tur cu Dunajska Streda. Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit la pauză de Răzvan Oaidă, şi a ratat ulterior şi partida de campionat, cu Mioveni.

Nicolae Dică, ultimele detalii despre Florinel Coman

Nicolae Dică a dezvăluit că Florinel Coman are şanse mari să fie ăn lotul FCSB-ului pentru partida cu Dunajska Streda. Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a declarat că asemenea lui Coman, şi el a fost recuperat cu rapiditate după ce a apelat la serviciile vraciului din Serbia.

De asemenea, Nicolae Dică a mai mărturisit că partida cu Dunajska va fi una dificilă, şi le cere jucătorilor să fie concentraţi pe joc. FCSB porneşte ca favorită în returul de teren propriu, după ce în tur a învins cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Joonas Tamm.

Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea că in retur”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Reclamă

Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa lui Florinel Coman

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman s-a recuperat miraculos. Căpitanul roş-albaştrilor a fost tratat de vraciul Marjiana, şi astfel Nicolae Dică se va putea baza pe serviciile sale, mai repede decât ar fi sperat.

„Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, ca s-a recuperat prea repede”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Mihai Stoica, noi detalii despre recuperea lui Florinel Coman: ”Am primit o filmare!”

Florinel Coman a început ședințele de terapie vineri, iar Mihai Stoica este convins că acesta va reveni în scurt timp la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Florinel Coman nu are șanse pentru joi. D-aia l-am și trimis acolo. Cu tratament clasic ar fi fost 5-6 săptămâni. A avut o ruptură foarte mare, dar el n-a simțit. Doar acolo se poate vindeca într-un timp foarte scurt.

El a plecat vineri, a făcut vineri prima ședință de terapie. Sâmbătă, a doua. Azi, a treia. Abia mâine va vedea ecografistul. E plecat cu Marius Ianuli acolo, team manager-ul nostru, care mi-a trimis o filmare cu el urcând scările în sprint”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și