Închide meniul
VIDEO

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman şi Adrian Şut, ratări uriaşe în debutul meciului! Vicecampioana, start în forţă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 20:36

Reclamă
Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman şi Adrian Şut, ratări uriaşe în debutul meciului! Vicecampioana, start în forţă

Nordsjaelland - FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman şi Adrian Şut, ratări uriaşe în startul meciului

Florinel Coman, în timpul meciului cu Nordsjaelland/ Profimedia

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman şi Adrian Şut au semnat ratări uriaşe în startul returului cu danezii. Cei doi jucători ai vicecampioanei ar fi putut deschide scorul în confruntarea din preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida decisivă pentru calificarea în play-off-ul Conference League, Nordsjaelland – FCSB, se vede în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman şi Adrian Şut, ratări uriaşe în startul meciului

FCSB a început în forţă duelul cu Nordsjaelland. În minutul 9, Florinel Coman a semnat o dublă ocazie pentru roş-albaştri.

Mai întâi, „Mbappe de România” a primit o pasă în adâncime de la Risto Radunovic. Mijlocaşul a şutat în blocajul unui apărător al celor de la Nordsjaelland.

Ulterior, balonul a revenit la Florinel Coman, după ce a primit o pasă de Darius Olaru. Extrema roş-albastră nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat superb, de la marginea careului. Balonul a fost respins in extremis de portarul danezilor, peste bara transversală.

Reclamă

Vezi mai jos video cu ratările lui Florinel Coman

Ulterior, la şase minute după ratările lui Florinel Coman, Adrian Şut a avut şi el şansa de a deschide scorul. Mijlocaşul FCSB-ului a primit balonul aproape la mijlocul terenului, şi a avansat spre poarta danezilor. Dintre cinci adversari, Şut a şutat puternic spre Hansen, însă portarul a respins în cele din urmă balonul.

Vezi mai jos video cu ratarea lui Adrian Şut

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman şi-a dezvăluit secretul, după startul de sezon de vis la FCSB

Florinel Coman şi-a dezvăluit secretul, după startul de vis de sezon la FCSB. Extrema roş-albaştrilor a mărturisit că presiunea îl ajută să dea un randament bun. De asemenea, „Mbappe de România” a lăudat transferurile efectuate de gruparea vicecampipoană, în această vară.

„Ce am schimbat? Am rămas aceiași jucători, avem un grup omogen. Ne înțelegem foarte bine și s-au creat anumite automatisme. Avem jucători de valoare, ceea ce contează foarte mult la o echipă, iar atunci când unul nu este în formă, iese celălalt la rampă.

Suntem jucători care dăm totul pentru echipă. Suntem mai experimentați pentru că pentru că au venit niște jucători de care aveam nevoie. S-a văzut și în acest debut de campionat. Ne ajută foarte mult și experiența lor își pune amprenta pe jocul echipei și asta ne bucură.

Pe mine mă ajută presiunea! Dar trebuie să am reușite. Asta contează la un lider, să facă lucrurile cât mai bine și să-și ajute echipa în momentele dificile”, a declarat Florinel Coman, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și