Închide meniul

Noul obiectiv stabilit de Gigi Becali după Silkeborg – FCSB 5-0: „Spălaţi ruşinea! Daţi cinci la retur!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2022, 18:37

Noul obiectiv stabilit de Gigi Becali după Silkeborg – FCSB 5-0: „Spălaţi ruşinea! Daţi cinci la retur!

Gigi Becali, "maestrul cazinourilor"

Gigi Becali, patronul FCSB, în timpul unei parade / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Noul obiectiv stabilit de Gigi Becali după Silkeborg – FCSB 5-0 este revanşa în faţa danezilor. Patronul roş-albaştrilor vrea ca elevii lui Nicolae Dică să facă spectacol pe Arena Naţională şi să marcheze şi ei minim cinci goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost un car de nervi, după ce rezervele s-au făcut de râs în Danemarca. Fără 7 titulari în lot, FCSB a fost „demolată” de Silkeborg.

Noul obiectiv stabilit de Gigi Becali după Silkeborg – FCSB 5-0

Gigi Becali a avut nevoie de doar două zile pentru a se răzgândi. Patronul FCSB pune acum preţ pe Conference League şi vrea ca echipa sa să câştige la scor returul cu danezii.

“La retur o să le cer să dea şi ei cinci goluri ca să spele ruşinea asta. Ăsta este obiectivul la retur. Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea. Asta le spun jucătorilor ca să spele ruşinea”, a transmis Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg. Patronul vicecampioanei a fost un car de nervi după ce echipa sa a încasat 5 goluri în Danemarca şi a ajuns în topul ruşinii fotbalului românesc.

Reclamă

Răzvan Oaidă, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Marco Dulca sunt fotbaliştii de care patronul FCSB vrea să scape în următoarea perioadă. Peste 1.5 de milioane de euro a cheltuit latifundiarul din Pipera pentru cele patru mutări.

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu exclude demiterea lui Nicolae Dică

Gigi Becali a vorbit despre șansele ca Nicolae Dică să fie demis de la FCSB, după umilința cu Silkeborg din etapa a treia din grupele Conference League, 0-5.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că încă nu s-a hotărât dacă îl dă afară pe Dică, însă e complet dezamăgit de prestația echipei sale.

„În privința lui Dică, să mai vedem. Nu știu ce să fac acum. Nu mă așteptam la așa ceva. Când primești un cuțit în inimă, ce să mai zici?

Am tot auzit asta, că am impus eu sistemul de joc. Nici nu mă pricep la așa ceva. Dică e cel care stabilește. Mi-a spus că vrea să joace 4-2-3-1, apoi mi-a zis că vrea 4-4-2, treaba lui. Ce mă interesează pe mine? Eu nu mă pricep la sisteme. Eu vreau să văd că echipa joacă frumos”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și