Închide meniul

„Nu vreau să par impertinent” Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2: „Mergem în Kazahstan să câștigăm!”

Alex Ioniță Publicat: 8 august 2024, 23:16

Reclamă
„Nu vreau să par impertinent Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2: „Mergem în Kazahstan să câștigăm!

Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul - Astana 1-2

Profimedia

Florin Maxim a avut un discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2. Antrenorul echipei din Hunedoara nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a analizat manșa tur a „dublei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Corvinul și Astana s-a jucat la Sibiu și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida retur se va juca pe data de 14 august.

Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2

După meci, Florin Maxim a transmis că adversarii nu l-au surprins cu nimic, chiar dacă echipa sa nu a reușit să câștige duelul. Tehnicianul a spus că echipa sa are în continuare șanse la calificare și că elevii săi vor lupta pentru victorie, în Kazahstan.

„Singura dată când nu am explicații. Nu îmi găsesc cuvintele. Trebuie să le cer o părere și băieților. Am pierdut foarte ușor mingea. Tranziția pozitivă au făcut-o bine.

Au așteptat, ne-au desfăcut. Am luat primul gol, apoi și al 2-lea. Am avut o tresărire de orgoliu, dar în a doua repriză nu am arătat bine deloc.

Reclamă
Reclamă 4

Mergem în Kazahstan să câștigăm. Chiar cred că putem face asta. Au urcat foarte mult fundașii laterali, am trecut în 4-3-3.

Am fost incapabili să ieșim în întâmpinare. Ne-am luat 2 goluri foarte, foarte ușoare. E meteahna noastră. E frustrant să îi dai timp, să nu putem să ieșim în întâmpinare.

Sper să învățăm din asta și să mergem mai departe. Toată lumea ne dădea drept favoriți, dar dacă te uiți prin lotul lor au 12 internaționali în componență.

Reclamă

Au știut să simtă jocul și au punctat. Nu pot să spun că m-au surprins, au fost mai pragmatici. Eu cu asta am rămas. După pauză să nu punem piciorul pe minge.. pentru mine e… n-am cuvinte!

Efectiv nu am cuvinte după începutul reprizei a 2-a. Nu vreau să par imprentinent. Nu putem să pierdem o minge la 80 de metri de poartă și să ne luam gol. Este o problemă a noastră, avem tendința să ne retragem și să lăsăm adversarul”, a spus Florin Maxim, la digisport.ro.

Corvinul – Astana 1-2

Echipa Corvinul Hunedoara a pierdut joi seara, pe teren propriu, la Sibiu, scor 1-2, cu formaţia kazahă Astana, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Corvinul Hunedoara a jucat curajos pe Municipalul din Sibiu cu Astana. Gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin lovitura de cap a lui Antonio Manolache. Kazahii au trecut pe lângă egalare în minutul 45, când Ousmane Camara a luftat în faţa porţii goale.
Oaspeţii au egalat în minutul 62, prin acelaşi Camara, pentru ca în minutul 70 portarul hunedorean Lefter să intervină cu un reflex extraordinar la lovitura de cap a lui Geoffrey Chinedu. Tot Chinedu a înscris însă în minutul 80 golul victoriei pentru kazahi, care s-au impus cu 2-1 şi pleacă cu prima şansă în returul din Kazahstan, notează news.ro.

CORVINUL: Lefter – Bradu, V. Lica, Manolache, Roger (Cărăruş 85) – D. Pop (Velisar 67), Hrezdac (Chukwu 85) – Al. Neacşa, Ubbink (Gîrbiţă 67), D. Pîrvulescu – M. Lupu (L. Câmpan 79). ANTRENOR: Florin Maxim

ASTANA: Condric – Kazukolovas, Marochkin, Amanovic – Bartolec, Ebong, Gripshi (Kalaica 89), Vorogovskiy – Tomasov, Chinedu (Karimov 84), O. Camara (Ahanonu 86). ANTRENOR: Grigoriy Babayan

Cartonaşe galbene: Manolache 38 / Marochkin 44, Ebong 78

Arbitri: Ishmael Barbara – Roberto Vella, James Muscat – Trustin Farrugia Cann (toţi din Malta)

Arbitri VAR: Chris Kavanagh – Lee Betts (ambii din Anglia).

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:48

Gigi Becali, veste uriaşă pentru patru jucători de la FCSB. Hotărârea luată de patronul campioanei: „Este foarte entuziast!”

22:49

Corvinul – Astana 1-2! Dezastru pentru echipa lui Florin Maxim! Kazahii au revenit de la 0-1 și sunt favoriți la calificare

22:30

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Alina Rotaru-Kottmann, pe locul al 7-lea în finală la săritura în lungime

22:28

„Sportul românesc nu a murit!” Elisabeta Lipă, încântată de performanţele obţinute de tricolori la Jocurile Olimpice 2024

22:21

Letsile Tebogo a câştigat proba de 200 metri şi a intrat direct în istorie, la Jocurile Olimpice. Noah Lyles, bronz cu Covid

22:17

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 14 | Cătălin Chirilă și Loredana Toma luptă pentru medalii! Emoții și la lupte

1 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 2 FotoFiica de 18 ani a lui Adi Mutu, apariţie rară în România: „100% Consuelo”. Adriana este febleţea „Briliantului” 3 Ce au putut spune englezii după argintul uriaş cucerit de Mihaela Cambei la Jocurile Olimpice 2024, pentru Team Romania 4 Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice după argintul obţinut de Mihaela Cambei la haltere! 5 Cum l-a numit Pan Zhanle pe David Popovici atunci când nu era filmat de camerele TV! 6 UPDATEOleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au câştigat finala B de la canoe dublu 500 metri! Românii s-au clasat pe 9 în proba de la JO 2024!
Citește și