Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea! Contractul de închiriere al stadionului Steaua a fost semnat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 13:02

FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea! Contractul de închiriere al stadionului Steaua a fost semnat

FCSB - Nordsjaelland se joacă în Ghencea

Jucătorii de la FCSB, la finalul derby-ului cu CFR Cluj/ Hepta

FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea! Contractul de închiriere al stadionului Steaua a fost semnat. Astfel, FCSB va juca joi al doilea meci din istorie pe noul stadion Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la CSA Steaua au semnat contractul de închiriere al stadionului Steaua, aşa cum Gigi Becali a anunţat încă de luni seară. După mai multe runde de negocieri, cele două părţi au ajuns la un numitor comun.

OFICIAL! FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea

După ce derby-ul cu CFR Cluj s-a jucat în Ghencea, FCSB va evolua pe acelaşi stadion şi primul meci din turul al treilea preliminar din Conference League împotriva danezilor de la Nordsjaelland. Sursele AS.ro au confirmat că cei de la CSA Steaua au semnat contractul de închiriere.

Decizie uluitoare a celor de la FCSB! Şi-au oprit activitatea pe site-ul oficial pentru a putea juca în Ghencea

Decizie uluitoare a celor de la FCSB! Şi-au oprit activitatea pe site-ul oficial pentru a putea juca în Ghencea şi pentru a respecta clauzele contractuale cu CSA Steaua.

Cei de la CSA Steaua au încercat să blocheze accesul celor de la FCSB în Ghencea pentru meciul cu Nordsjaelland din cauza unor denumiri care au apărut pe reţelele de socializare şi care ar fi indus ideea că FCSB ar fi continuatoarea echipei Steaua Bucureşti. Echipa lui Gigi Becali a pierdut în instanţă palmaresul şi dreptul de a folosi marca Steaua Bucureşti.

Reclamă

Pentru a nu risca alte probleme de genul, cei de la FCSB au luat o decizie incredibilă. Au suspendat site-ul oficial pentru lucrări de mentenanţă.

„www.fcsb.ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a Stadionului STEAUA nr. A6196/31.07.2023„, este anunţul incredibil al echipei lui Gigi Becali.

Decizie uluitoare a celor de la FCSB
Decizie uluitoare a celor de la FCSB

Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” pentru punerea la dispoziție a Stadionului ”Steaua” nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ”STEAUA”, până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci„, a postat FCSB pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea

Gigi Becali a anunţat, luni seara, că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea. Gigi Becali a revenit cu o nouă declaraţie, după ce la prânz spunea că meciul din Conference League nu se va disputa pe stadionul Ghencea.

Patronul FCSB a susţinut că cei de la CSA Steaua i-au dat asigurări că meciul se va juca în Ghencea, aşa că UEFA a fost deja înştiinţată. Stadionul Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, iar la derby-ul FCSB – CFR Cluj au fost prezenţi 28.519 spectatori.

„Da, s-a rezolvat, jucăm în Ghencea. Pot să vă confirm acest lucru. Ar fi fost cea mai mare nedreptate posibilă ca un meci atât de important să nu se joace pe un asemenea stadion, care se ridică la pretențiile europene”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și