Închide meniul
NEWS ALERT

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea lui FCSB în grupele Conference League! Cei doi jucători remarcaţi în victoria cu Viking

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2022, 22:56

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea lui FCSB în grupele Conference League! Cei doi jucători remarcaţi în victoria cu Viking

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea lui FCSB în grupele Conference League

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea uriaşă a lui FCSB în grupele UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor exultă după ce echipa sa a învins-o la ultima fază pe Viking, scor 3-1, şi şi-a îndeplinit obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalti calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea lui FCSB în grupele Conference League

Latifundiarul din Pipera a avut doi remarcaţi după ce a urmărit cu sufletul la gură meciul din Norvegia. Andrei Cordea şi Florinel Coman l-au încântat pe Becali.

Intră 6-7 milioane, asta e cel mai important. Mai este şi expunerea fotbaliştilor şi coeficientul care creşte. Mai este şi o speranţă pentru creşterea fotbalului. Mai este şi bucuria că începe Coman să devină ceea ce a fost.

A fost extraordinar Cordea… pasă de gol şi gol. Şi Florinel Coman. Primul a fost Cordea… pe locul doi Coman. Edjouma de ce (n.r. dacă l-a remarcat)? Că a dat un gol?„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Reclamă

Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Câţi bani încasează FCSB după calificarea în grupele Conference League

S-a aflat câţi bani au câştigat FCSB și CFR Cluj pentru calificarea în grupele Conference League. România are cel puțin două reprezentante într-o competiție europeană.

Pe lângă performanța răsunătoare de a evolua în grupele unei competiții europene, echipele din Liga 1 mai au un motiv pentru a sărbători calificarea. UEFA pune la bătaie premii uriașe pentru cluburile care reușesc să treacă de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Sumele oferite de UEFA vor continua să crească odată cu intrarea în grupe.

Premiile oferite de UEFA în Conference League:

calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
victorie în grupe: 500.000 de euro
egalul în grupe: 166.000 de euro
primul loc în grupă: 650.000 de euro
locul 2 în grupă: 300.000 de euro
calificare în optimi: 600.000 de euro
calificare în sferturi: 1 milion de euro
calificare în semifinale: 2 milioane de euro
calificare în finală: 3 milioane de euro
campioana: 2 milioane de euro

Recomandări
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!
  • Gigi Becali, după Viking – FCSB 1-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și