Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League: „Mi-a zis MM că şi-ar dori asta! Nu mi-e teamă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2022, 16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League: „Mi-a zis MM că şi-ar dori asta! Nu mi-e teamă

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League. FCSB va avea parte de o misiune imposibilă în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica a ghicit două din echipele cu care FCSB va juca în grupa B din Conference League. Managerul general al FCSB a mizat pe faptul că FCSB va pica în grupă cu West Ham şi Anderlecht.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum. E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că mai aduce doi jucători

Gigi Becali a mai spus că va mai aduce un fundaş şi un atacant. Patronul FCSB a precizat că nu se va implica în aceste transferuri, ci îi va lăsa pe Nicolae Dică şi Mihai Stoica să găsească jucătorii potriviţi.

Am zis că vreau să iau doi jucători, dar Dică și cu MM trebuie să-i aducă. Cred că da. Boli e ușor de luat. Suporterul e pus, așa cred eu. Cel mai mult mi-a plăcut că tot jocul l-am controlat. Mi-a plăcut revenirea lui Coman. Și-a revenit Coman, e și căpitan, dă un imbold echipei, e bun căpitan. Niciodată n-am avut așa, și de Miculescu sunt mulțumit. Tot ce a fost luat, pentru că suntem calificați, înseamnă că suntem bine. Nu cred că mai luam și altceva, luăm un atacant și un fundaș central„, a mai spus Becali.

Reclamă

Cine sunt West Ham, Anderlecht și Silkeborg, adversarele FCSB-ului din „grupa morții” din Conference League

Sorții nu au ținut cu FCSB la tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde au trimis-o într-o grupă cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

FCSB luptă cu Anderlecht pentru locul secund

Dacă West Ham vine din galaxia bogaților, Anderlecht este, pe hârtie, adversarul cu care FCSB își va disputa poziția secundă în grupă.

Anderlecht e cea mai de tradiție formație din Belgia, însă nu a mai câștigat campionatul intern de cinci ani. În sezonul trecut a terminat pe poziția a treia, în spatele rivalelor Club Brugge și Royale Union.

Lotul lui Anderlecht are o valoare de 88 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este puștiul portughez Fabio Silva, în vârstă de 20 de ani, cotat la 15 milioane de euro. Acesta e împrumutat de la Wolves, după ce englezii au plătit pentru el peste 40 de milioane de euro ca să-l ia de la Porto.

Decarul Yari Verschaeren, 21 de ani, este cotat la 13 milioane de euro. Sebastiano Esposito, 20 de ani, e împrumutat de la Inter Milano.

Antrenorul Felice Mazzu, în vârstă de 56 de ani, le-a mai antrenat pe Royale Union, Genk și Charleroi.

Reclamă

Silkeborg, lot mai slab decât al FCSB-ului

Silkeborg este cel mai accesibil adversar al FCSB-ului, pe hârtie. Danezii au lot cotat la 11 milioane de euro, în comparație cu cele 33 de milioane de euro, atât cât valorează echipa vicecampioanei României.

Cel mai valoros jucător al danezilor e mijlocașul Sebastian Jorgensen, cotat la două milioane de euro.

Antrenorul Kent Nielsen, în vârstă de 60 de ani, o pregătește pe Silkeborg din iulie 2019.

Silkeborg a terminat pe locul șase în sezonul precedent în Danemarca. În

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și