Închide meniul

Prima reacţie a lui Mihai Stoica, după ce FRF a sesizat UEFA: „Gigi Becali nu ştie să parieze! Cum să fie penal aşa ceva?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2023, 22:02

Prima reacţie a lui Mihai Stoica, după ce FRF a sesizat UEFA: „Gigi Becali nu ştie să parieze! Cum să fie penal aşa ceva?

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

A apărut prima reacţie a lui Mihai Stoica, după ce FRF a sesizat UEFA în legătură cu pariul de 20.000 de euro al lui Gigi Becali. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a răbufnit şi anunţă că finanţatorul viecampioanei a glumit şi că e nu cazul să se înceapă o anchetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eliminarea din turul 3 preliminar al Conference League, Gigi Becali a făcut un autodenunţ şi a declarat că a pierdut 20.000 de euro. Totul după ce ar fi pariat pe o calificarea a echipei sale în play-off.

Prima reacţie a lui Mihai Stoica, după ce FRF a sesizat UEFA

Şefii Federaţiei Române de Fotbal au anunţat forul continental şi sunt riscuri uriaşe atât pentru FCSB, cât şi pentru Gigi Becali.

N-am primit inştiinţare! Nu a pus nimeni pariu, a fost o glumă. Dacă vreau să pariez pun pe cineva, păi ce? Ne pierdem vremea cu subiecte din ăstea. E seară de Champions League. Becali nu ştie să parieze. (n.r. ştia de cote, de bani) Hai să ne scoată din competiţie că a pariat cineva, hai, pe bune acum. Cum să fie penal aşa ceva?

(n.r. o să meargă Becali la comisie) Tu vorbeşti serios? Eu nu m-am dus la comisie când m-au chemat, cum că l-am jignit pe Vidican. Nu mă duc la comisii. N-a pariat Becali. Una e să zici că ai pariat, alta să pariezi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro

Reclamă

Oficialii FRF au confirmat că au făcut o plângere la forul continental. Şefii fotbalului românesc au venit cu o scurtă declaraţie.

Federaţia Română de Fotbal a luat act de declaraţiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiţie organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informaţii suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile„, au transmis oficialii FRF pentru prosport.ro.

UEFA a fost asaltată cu mesaje şi de la fanii lui CSA Steaua, care au cerut să se ia măsuri drastice împotriva lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Declaraţiile controversate oferite de Gigi Becali

Chiar Gigi Becali a declarat că, prin intermediul unui intermediar, a pariat 20.000 de euro că FCSB va obţine calificarea în play-off. Omul de afaceri şi-a pierdut banii, dar riscă să aibă şi mai mult de suferit. Şi vicecampioana României este în pericol.

Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a fost declaraţia oferită de Gigi Becali care a declanşat un scandal de proporţii.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că nu a riscat nicio sancţiune prin faptul că a pariat pe un meci al echipei sale. Acesta susţine că ar fi fost amendat doar în cazul în care ar fi pariat pe o partidă a FCSB-ului din competiţiile interne.

Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă. Există un aranjament? Nu am voie să pariez? De ce nu e moral, să pariez pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci. Dar, dacă pariez că câștig, nu am nicio treabă. De ce nu am voie? Nu am voie să mă distrez? Cum are orice om voie. Trebuie să luăm lucrurile logice. Ăsta este un joc.

Nu e o chestiune de patimă. Toate au o logică, dacă fac după aia o obișnuință, da, dar dacă pun 20.000, e un fleac. A zis după aia că a scăzut cota, era 5. Am pus după primele două, când am avut noi ocaziile alea cu Coman. Nu era vorba aici, era o chestiune că pariez pe echipa mea”, a mai spus Gigi Becali, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și