Închide meniul

Rangelo Janga, strigăt de luptă după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: ”Ne-am luptat ca leii! Nimic nu e imposibil!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 0:44

Rangelo Janga, strigăt de luptă după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: ”Ne-am luptat ca leii! Nimic nu e imposibil!”

Rangelo Janga a deschis scorul

Rangelo Janga, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Rangelo Janga a avut un strigăt de luptă după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Eroul lui Dan Petrescu din Cehia este cu gândul la calificarea în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a obținut trei puncte uriașe și a reintrat în lupta pentru primele două locuri din Grupa G.

Rangelo Janga, strigăt de luptă după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

”Aș vrea să îi atribui complimentele echipei, ne-am luptat ca leii, am alergat ca nebunii. Când ești atacant, se așteaptă mult de la tine, se așteaptă să marchezi, să ajuți echipa.

De acum, da (n.r. – e cel mai important gol), dar e o performanță a echipei, am luptat bine. Știam că va fi un meci greu, Slavia Praga are multă calitate. Nimic nu e imposibil, așa cum ați văzut astăzi.

Așa cum am spus, știam că ei sunt o echipă bună, ei sunt o echipă de Champions League. Dar nimic nu e imposibil dacă muncești din greu și joci pentru un rezultat bun. Ballkani a câștigat azi la Sivasspor, totul este deschis pentru următoarele runde”, a spus Rangelo Janga, potrivit sport.ro.

Reclamă

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României, victorie uriașă în Cehia! 

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României a obținut o victorie uriașă în Cehia, în etapa a 3-a din grupele Conference League. Rangelo Janga a marcat unicul gol al meciului în minutul 43 și a devenit eroul lui Dan Petrescu.

CFR a obținut primul succes în grupele Conference League. Ardelenii au dat lovitura în finalul primei reprize, apoi au conservat rezultatul.

Tot în această seară, FC Ballkani a obținut o victorie spectaculoasă pe terenul lui Sivasspor, scor 4-3. După primele 3 runde, toate cele 4 echipe din grupa G se află la egalitate de puncte (4).

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată grupa CFR-ului din Conference League:

1. FC Ballkani 4p
2. Sivasspor 4p
3. Slavia Praga 4p
4. CFR Cluj 4p

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și