Închide meniul

Răzvan Lucescu, aproape de grupele Conference League după Hearts – PAOK 1-2. Ce a spus antrenorul despre meciul din Scoția

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 9:32

Reclamă
Răzvan Lucescu, aproape de grupele Conference League după Hearts – PAOK 1-2. Ce a spus antrenorul despre meciul din Scoția

Răzvan Lucescu, aproape de grupele Conference League după Hearts - PAOK 1-2

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK / Profimedia

Răzvan Lucescu, aproape de grupele Conference League după Hearts – PAOK 1-2. Tehnicianul a vorbit despre succesul echipei sale, din deplasarea din Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Hearts și PAOK a contat pentru manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Returul „dublei” este programat săptămâna viitoare, atunci când se vor afla toate echipele care vor obține un „bilet” în grupele competiției.

Răzvan Lucescu, aproape de grupele Conference League după Hearts – PAOK 1-2. Ce l-a nemulțumit pe antrenor la meciul cu scoțienii

La finalul partidei cu cei de la Hearts, Răzvan Lucescu a vorbit despre meci, dar și despre parcursul echipei sale din preliminariile Conference League. Totuși, acesta a dezvăluit și ce l-a nemulțumit în partida din play-off-ul competiției europene.

„A fost exact așa cum ne așteptam. Am răspuns într-un mod aproape perfect. Am reușit să părăsim terenul cu victorie, dar trebuie să fim foarte pregătiți pentru al doilea joc. Să avem același spirit pe care l-am avut astăzi. În aceste trei meciuri din calificări, ne-am confruntat cu trei adversari foarte diferiți.

Dacă nu sunt complet mulțumit de ceva, este pentru că nu am păstrat controlul mingii atât de mult pe cât ne-am fi dorit. Aș fi fost mult mai mulțumit dacă am păstra mingea mai mult în posesia noastră. Fiecare meci este diferit și ar trebui să fim pregătiți să reacționăm.

Reclamă

Sunt mereu îngrijorat pentru meciul următor. Sunt îngrijorat de spiritul jucătorilor noștri și de cum vor fi ei în acel moment. Sunt îngrijorat pentru că știu că în fotbal trebuie să fii pregătit în orice situație.

Nu sunt îngrijorat de fanii noștri și de comportamentul lor. Ne vor da entuziasm și motivație pentru a juca cu agresivitate pentru calificare. Nu am realizat nimic. Avem un mic avantaj pentru al doilea joc”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

Echipa din Grecia și-a început aventura europeană în turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Atunci, PAOK a eliminat-o pe Beitar Ierusalim cu scorul de 4-1 la general. După acest meci a urmat dubla din turul 3 preliminar cu cei de la Hajduk Split, din Croația. Echipa elenă s-a impus cu scorul de 3-0, la general.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, formația pregătită de Răzvan Lucescu pleacă cu prima șansă la returul din play-off-ul UEFA Conference League. Meciul este programat la Salonic, pe data de 31 august, de la ora 20:30.

În timp ce Răzvan Lucescu a obținut un succes în play-off, echipa tatălui său, Dinamo Kiev, a fost învinsă de turcii de la Beșiktaș pe stadionul celor de la Rapid, din Giulești. La finalul jocului, Mircea Lucescu a lansat un atac la adresa arbitrilor, fiind de părere că echipa sa a fost dezavantajată de către oficialii partidei.

Mircea Lucescu, atac la adresa arbitrilor după Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3

„O să spuneți că am ceva cu arbitrii, am văzut golul anulat la televizor, nu era niciun fel de problemă. Un arbitru cu bun simț nu dă penalty la acea fază. Suntem campioni din privința golurilor anulate în cupele europene. Nu pot să își bată joc toți de o echipă care nu are spectatori în tribune.

Meciul a fost bun, cred că am avut mai multe posibilități de a marca, am făcut greșeli, se fac tot timpul. E un rezultat negativ, dar este pozitiv din punct de vedere al jocului, din punct de vedere al capacității echipei de a-și domina adversarii”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev, la conferința de presă de la finalul partidei cu Beșiktaș, care a avut loc în Giulești.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și