Închide meniul

Răzvan Lucescu, uluit după „remontada” istorică din Conference League: „Totul a luat-o razna!”. PAOK, victorie incredibilă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 8:30

Reclamă
Răzvan Lucescu, uluit după „remontada istorică din Conference League: „Totul a luat-o razna!. PAOK, victorie incredibilă

Răzvan Lucescu, uluit după "remontada" istorică din Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul meciului Aberdeen - PAOK 2-3 / Colaj Profimediaimages

Răzvan Lucescu a fost uluit după „remontada” istorică din UEFA Conference League. A fost nebunie totală în Aberdeen – PAOK, scor 2-3. Alb-negrii au obţinut victoria în al 6-lea minut de prelungiri şi sunt pe primul loc în grupa G, cu maximum de puncte după 3 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a avut o revenire fabuloasă cu Aberdeen, într-un meci din grupele Conference League. Grecii erau conduşi cu 2-0 cu 20 de minute înainte de final, dar au reuşit să obţină o victorie istorică. Golurile au fost marcate de Miovski (50) şi Polvara (58) pentru Aberdeen, respectiv Despodov (73), Vieirinha (84) şi Schwab (90+6 – penalty) pentru PAOK.

Răzvan Lucescu, uluit după „remontada” istorică din Conference League

Răzvan Lucescu a reuşit să ajungă la o bornă uriaşă la meciul din Scoţia. A devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui PAOK, 214. L-a depăşit pe Angelos Anastasidis.

A fost un meci pe care trebuia să-l câștigăm, fără îndoială. Am avut ocazii și în prima repriză, am fost la conducerea jocului. În a doua repriză totul a luat-o razna timp de zece minute.

Am continuat să credem și am reușit. Totul este dificil, toți trebuie să fim puternici pentru toate cele 90 de minute. Trebuie să învățăm din aceste situații. Fiecare joc este dificil și are un moment critic, trebuie să fim concentrați 90 de minute. Ne-am bucurat în minutul 93 și trebuie să învățăm și să credem până la capăt.

Reclamă

Acum ne uităm, cu siguranță, spre meciul cu AEK. Avem un meci greu, toată lumea ar trebui să fie încrezătoare și pregătită„, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Rezultate serii din Conference League:

Grupa A

Reclamă 4 / 0/3
  • Klaksvik – Olimpija Ljubljana 3-0
  • Lille – Slovan Bratislava 2-1

Grupa B

  • Gent – Breidablik 5-0

Grupa C

  • Ballkani – Astana 1-2
  • Dinamo Zagreb – Viktoria Plzen 0-1

Grupa D

  • Lugano – FC Bruges 1-3
  • Bodo/Glimt – Beşiktaş 3-1

Grupa E

  • AZ Alkmaar – Aston Villa 1-4
  • Zrinjski Mostar – Legia Varşovia 1-2

Grupa F

  • Fiorentina – Cukaricki 6-0
  • Genk – Ferencvaros 0-0

Grupa H

  • Fenerbahce – Ludogoreţ 3-1
  • Spartak Trnava – Nordsjaelland 0-2

Grupa G

Reclamă

Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată dramatic de Panathinaikos

La începutul lunii, Răzvan Lucescu a cedat nervos, după ce PAOK a fost egalată în prelungiri de către Panathinaikos. Antrenorul român a fost extrem de deranjat de arbitrajul de care a avut parte echipa sa, și a declarat că există foarte multă corupție în fotbalul elen.

PAOK a condus-o pe Panathinaikos cu 2-1, până în prelungirile partidei. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a văzut egalată în minutul 90+6, după golul reușit de Jeremejeff.

Vorbim doar despre corupție. Ce pot să spun despre fotbal? Putem să ne amintim ce s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile. Hai să jucăm pentru Panathinaikos, ca să câștige ei, și să fie toată lumea fericită. Au fost cartonașe dictate împotriva noastre, ei nu primeau nimic, golul este marcat în afara minutelor de prelungire, când mingea se afla la centrul terenului.

Sunt prea multe pentru a fi lăsate să treacă cu vederea. Ne testează în fiecare fel. Dacă vreți să vorbim despre fotbal, Panathinaikos ne-a dominat în prima repriză, dar în a doua, au schimbat complet jocul. Ne-am apărat foarte bine, am ratat și câteva șanse.

Dar acesta nu este fotbal, este o rușine a fotbalului grecesc. Asta este realitate. Trebuie să se schimbe imediat”, a declarat Răzvan Lucescu, conform presei din Grecia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și