Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după chinul din FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Au dat două goluri din întâmplare! Băteam în prelungiri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2023, 0:08

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după chinul din FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Au dat două goluri din întâmplare! Băteam în prelungiri!

Gigi Becali, atac cu "talpa" la dinamoviştii care îl acuză pe Dorin Rotariu de trădare

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după chinul din FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Patronul de la FCSB a spus că nu a avut nicio emoţie, chiar dacă bulgarii au condus cu 2-1 şi puteau trimite meciul în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că nu a avut emoţii şi că era sigur că echipa sa câştiga în prelungiri. Până la urmă, echipa lu Elias Charalambous s-a impus cu 3-2 şi s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League.

Reacţia lui Gigi Becali, după chinul din FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

S-a întâmplat… Au dat două goluri din întâmplare. Nu am avut nicio emoție! Ce? Se prelungea meciul și băteam în prelungiri!”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

În schimb, Elias Charalambous a spus că se astepta la un meci dificil şi că va încerca să remedieze probleme echipei din a doua repriză a meciurilor.

„Ştiam că va foarte greu. Dacă nu eşti concentrat sută la sută, toate cele 90 de minute, poţi păţi şi astfel de lucruri. Am fost un pic relaxaţi. Iar noi ne-am relaxat şi puteam avea probleme. Am observat că sunt asemenea probleme, o să studiem ce se întâmplă, dar repet, trebuie să fim concentraţi sută la sută. Relaxarea vine pe un fond mental, ai avut 1-0 în tur, ai 1-0 acum şi tu nu mai eşti la fel de concentrat. Jucătorii mei au avut însă atitudinea corectă şi în final am reuşit să ne calificăm. Vreau să felicit echipele calificate în cupele europene, Farul şi Sepsi, e important pentru România”, a declarat Elias Charalambous.

Reclamă

FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2, calificare cu emoţii pentru bucureşteni, care au fost conduşi cu 2-1

CSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia bulgară CSKA 1948 Sofia, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat în turul al treilea, unde va înfrunta pe danezii de la Nordsjælland.

Pe Stadionul Arcul de Triumf, într-un meci fără spectatori, FCSB a avut un gol anulat în minutul 8, la Şut, pentru o poziţie de ofsaid. Bucureştenii au  trecut pe lângă gol în minutul 11, când Naumov a respins în bară la lovitura de cap a lui Compagno, dar au deschis scorul în minutul 27. Compagno a pasat excelent cu călcâiul pentru Florinel Coman, acesa a centrat în careu şi Djokovic a marcat primul său gol pentru FCSB. În minutul 49 oaspeţii au egalat prin Pedrinho.

Daskalov a înscris şi el în minutul 68 şi oaspeţii au preluat conducerea egalând scorul general. FCSB a mai avut un gol anulat în minutul 75, la Alexandru Băluţă, pentru ofsaid. Însă, în minutul 82, Djokovic a reuşit dubla înscriind superb, după o pasă a lui Alexandru Băluţă. Scorul final, 3-2, a fost stabilit de Octavian Popescu, în minutul 90+1 şi FCSB va juca împotriva echipei daneze Nordsjælland.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și