Închide meniul

Reacţia presei din Italia, după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Românii nu au fost niciodată periculoşi!/ Lazio învinge şi convinge!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 0:27

Reacţia presei din Italia, după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Românii nu au fost niciodată periculoşi!/ Lazio învinge şi convinge!

Reacţia presei din Italia, după Lazio - CFR Cluj 1-0

Ciro Immobile, în timpul partidei dintre Lazio şi CFR Cluj/ Profimedia

Reacţia presei din Italia, după ce Lazio a învins-o cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj, nu a întârziat să apară! Jurnaliştii din Peninsulă au titrat că rezultatul a fost unul meritat de trupa lui Maurizio Sarri, în ciuda inferiorităţii numerice. Totodată, italienii mai notează faptul că ardelenii nu au profitat de eliminarea lui Patric, eliminare care a avut loc în minutul 15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a scoate un rezultat pozitiv pe Olimpico, cu Lazio. Ardelenii nu au profitat de avantajul numeric de pe teren, şi au fost învinşi cu scorul de 1-0, după golul marcat de Ciro Immobile.

Reacţia presei din italia, după Lazio – CFR Cluj 1-0

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au comentat rezultatul obţinut de Lazio, în play-off-ul din Conference League, cu CFR Cluj. Aceştia susţin că clujenii nu au reprezentat un pericol pentru poarta lui Luis Maximiano, iar în acest context, victoria trupei lui Maurizio Sarri a fost pe deplin meritată.

„Atacantul a reuşit o „perlă” la finalul primei reprize, Patric a fost eliminat după un sfert de oră, însă românii nu au fost niciodată periculoşi.

Cu golul reuşit de „bombardier” înainte de pauză, biancocelesti se impun în faţa clujenilor în prima manşă a play-off-ului din Conference League. Lazio nu se pierde, şi ştie cum să obţină un succes greu, în perspectiva returului din România, de săptămâna viitoare”, se arată în articolul de pe gazzetta.it.

Reclamă

Şi cei de la Corriere dello Sport au analizat partida dintre Lazio şi CFR Cluj, şi au lăudat prestaţia trupei lui Maurizio Sarri, şi mai ales golul magnific reuşit de Ciro Immobile.

„Lazio învinge și convinge. 1-0 pe Olimpico după un gol minunat al lui Immobile, la finalul primei reprize. Clujul nu a pus pericol, în ciuda eliminării lui Patric din minutul 15”, scriu cei de la corrieredellosport.it.

Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0

Ilie Dumitrescu şi-a dat verdictul, după Lazio – CFR Cluj 1-0. Campioana României nu a avut o ocazie de gol, deşi a jucat cu un om în plus încă din minutul 15. Campioana României a fost dominată de italieni şi în 10 oameni.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a avut o prestaţie extrem de slabă în duelul cu Lazio, iar Ilie Dumitrescu crede că acest lucru reflectă diferenţa dintre fotbalul românesc şi campionatele.

„Petrescu a mutat normal şi a citit foarte bine jocul. L-a ăintrodus pe Petrila să aducă un plus de viteză. Schimbă pe Birligea, îl bagă pe Malele. Ai impresia aia că indiferent că au şi doi oameni în minus, îţi dai seama că există o limită în exprimare. Nu s-a văzut diferenţa asta că ai un om în plus.

Ne uităm la anumiţi jucători care pot să aducă un plus. S-a văzut şi la Birligea că există o diferenţă mare. La gol a fost o fază senzaţională şi i-au surprins. Ne dă seama că este foarte mare diferenţa dintre Liga 1 şi ceea ce este în Europa”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și