Închide meniul
VIDEO

Risto Radunovic, mesaj războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League: „Să vină la Bucureşti cele mai bune echipe!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 august 2022, 8:51

Risto Radunovic, mesaj războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League: „Să vină la Bucureşti cele mai bune echipe!

Risto Radunovic a provocat penalty-ul din care Voluntari a egalat

Risto Radunovic, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Risto Radunovic, mesaj războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Risto Radunovic (30 ani) a avut un mesaj războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Fundaşul stânga muntenegrean îşi doreşte ca echipa sa să întâlnească adversari de top în faza următoare a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB spera să prindă un loc în urna favoritelor, însă se mulţumeşte doar cu un loc în urna a doua. Echipe precum Villarreal, FC Basel, Slavia Praga, Young Boys, Alkmaar, Gent, Bașakșehir sau Maccabi Tel-Aviv pot fi adverserele roş-albaştrilor în faza grupelor.

Risto Radunovic, mesaj războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League

„Este incredibil! Nu-mi puteam imagina așa ceva. Mă bucur enorm pentru echipă, pentru toți oamenii din jurul clubului care ne-au ajutat să ne calificăm. Mă bucur și pentru suporteri, niciodată nu ne-au lăsat la greu.

Reclamă

Penalty-ul a fost în ultimul minut. Mă bucur că am fost calm și am reușit să înscriu. Important era să fiu calm, concentrat, și să dau unde vreau. Vreau să vină cele mai bune echipe la București, să jucăm cu cele mai bune echipe din Conference League”, a declarat Risto Radunovic la finalul meciului, citat de gsp.ro.

Fotbaliştii FCSB au declanşat fiesta după succesul cu Viking

FCSB a făcut un meci mare în Norvegia şi s-a calificat în grupele Conference League. Edjouma, Cordea şi Radunovic au fost eroii echipei lui Nicolae Dică. Fundaşul muntenegrean a înscris golul calificării, din penalty, în minutul 90+4.

Reclamă

La final, roş-albaştrii au declanşat sărbătoarea pe teren. Aceştia s-au bucurat alături de fanii care i-au susţinut în deplasarea de la Viking.

Florinel Coman a surprins după Viking – FCSB 1-3

Florinel Coman a surprins imediat după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League. „Mbappe de România” a contribuit decisiv la victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Viking, scor 3-1, în returul play-off-ului.

„E o bucurie foarte mare pentru că ne-am îndeplinit primul obiectiv. Suntem fericiţi că am făcut un meci bun şi am marcat goluri. Nici nu am văzut (n.r. arbitrul când a acordat penalty) pentru că eram căzut pe gazon. S-a aruncat fundaşul, m-a lovit, e penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Intrăm într-o competiţie, nu s-a mai întâmplat de mult timp. Nu cred că se gândeau la sărbătoare cei de aici. Am primit acel gol şi din nou a trebuit să suferim, că aşa suntem noi. Noi aveam un plus, nu ne-am gândit niciodată că e teren sintetic şi că pornim cu şansa a doua.

Sincer, o să ne fixăm obiectivul pentru că abia am ajuns în grupe. Am avut acest obiectiv, nu am putut să mergem pe două fronturi. De acum vom intra şi noi în horă.

Poate vom petrece puţin în autocar, atât. Până la urmă nu este o petrecere foarte mare pentru că eram favoriţi, chiar dacă am plecat cu handicap de un gol. Eram favoriţi!„, a declarat Florinel Coman după Viking – FCSB 1-3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”