Închide meniul
VIDEO

S-a stabilit un nou record în cupele europene! 28 de penalty-uri şi un portar care s-a bucurat prea devreme în Glentoran – Gzira

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 13:39

Reclamă
S-a stabilit un nou record în cupele europene! 28 de penalty-uri şi un portar care s-a bucurat prea devreme în Glentoran – Gzira

S-a stabilit un nou record în cupele europene! 28 de penalty-uri în Glentoran - Gzira

Glentoran - Gzira, în Conference League / Profimedia

S-a stabilit un nou record în cupele europene! A doua manşă din turul 1 preliminar al Conference League dintre Glentoran şi Gzira a fost un adevărat thriller.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gzira a obţinut calificarea în turul 2 preliminar după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa nord-irlandezilor de la Glentoran cu 14-13, după ce primele 27 de lovituri au fost transformate.

S-a stabilit un nou record în cupele europene! 28 de penalty-uri şi un portar care s-a bucurat prea devreme în Glentoran – Gzira

După 2-2 în partida tur, în Malta, scorul din Irlanda de Nord după primele 90 de minute a fost 1-1. În prima repriză, Glentoran a ratat o lovitură de la 11 metri prin Burns, în minutul 18. În minutul 67, Gzira a marcat prin Macula. La un pas de calificare, formaţia din Malta a fost egalată în minutul 90+13, după ce Burns şi-a luat revanşa pentru penalty-ul ratat.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde nu s-a înscris în cele două reprize suplimentare, iar soarta calificării avea să fie decisă la loviturile de departajare.

Primii care au executat au fost cei de la Gzira, care au transformat prin Wilkson. Cele două echipe au mers cap la cap şi au transformat următoarele 27 de penalty-uri. La 12-11 pe Gzira, David Cassar a parat în primă fază şutul lui Donnely. Portarul de 35 de ani s-a dus să se bucure alături de colegii săi, dar balonul a intrat în cele din urmă în poartă.

Reclamă

În cele din urmă, a 28-a lovitură de departajare a fost ratată de Leon Boyd, un tânăr de numai 17 ani, care reuşise să înscrie în debutul loviturilor de departajare. În cele din urmă, Gzira a obţinut calificarea în turul 2 preliminar Conference League şi urmează să joace cu Dudelange, echipă care a trecut în primul tur de St. Patricks.

CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Meciul CSKA 1948 – FCSB va fi pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Vicecampioana României este gata să ia startul în noul sezon european. Roş-albaştrii se vor duela cu bulgarii pe stadionul Vasil Levski, în prima manşă din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB joacă primul meci european din 2023 în direct la Antena 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii are ca obiectiv repetarea performanţei obţinute anul trecut, când s-a calificat în grupe. În conturile clubului ar intra astfel aproximativ 3 milioane de euro!

FCSB a început cu o victorie Liga 1. A învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 3-1, şi se pregăteşte pentru derby-ul cu Dinamo. După ce îşi vor încerca forţele cu marea rivală, roş-albaştrii au confruntare „de foc” cu CSKA 1948.

Echipa lui Gigi Becali este mare favorită în faţa reprezentantei Bulgariei şi caută să obţină o victorie spectaculoasă încă din tur. Disputa de acasă este programată pe 3 august şi va fi găzduită de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Trei echipe din România vor juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Alături de FCSB mai sunt CFR Cluj şi Sepsi. Gruparea din Gruia are viaţă grea împotriva turcilor de la Adana Demirspor. Câştigătoarea Cupei şi a Supercupei României, Sepsi, se va lupta cu CSKA Sofia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și