Închide meniul

Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 23:14

Reclamă
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale

Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille - Aston Villa

Profimedia

Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa, în timpul loviturilor de departaje. Controversatul portar argentinian a fost la un pas să fie eliminat în timpul loviturilor de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emiliano Martinez a fost la un pas să fie eliminat în timpul loviturilor de departajare. După un gest făcut la adresa fanilor francezi, arbitrul a decis să îi acorde cartonaşul galben. Numai că acesta era al doilea avertisment şi trebuia să fie eliminat.

Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa

Arbitrul şi-a dat seama şi a „transformat” cartonaşul galben în avertisment. Emiliano Martinez a dansat ca în finala Cupei Mondiale din Qatar după ce a apărat penalty-ul decisiv. Pentru Aston Villa, semifinala din Conference League va fi a doua din istorie pe care o joacă.

După 1-2 la Birmignham, Lille a deschis scorul relativ repede pe teren propriu în meciul retur cu Aston Villa. Gudmundsson a centrat şi Yusuf Yazici a înscris. Gazdele au controlat jocul în continuare şi au ratat prin Gudmundsson si Haraldsson, în timp ce englezii au avut prima şansă de gol abia în repriză secundă, minutul 56, prin Matty Cash. Lille a replicat însă printr-un nou gol marcat de Benjamin Andre, în minutul 68, iar Matty Cash l-a pus mai întâi la încercare pe goalkeeperul francez Chevalier în minutul 82, pentru ca în minutul 87 Cash să înscrie golul care a restabilit egalitatea la general, 3-3.

Reclamă

Nu s-a mai înscris până la final, şi nici cele două reprize de prelungiri nu au adus nimic pe tabelă, astfel încât calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Bentaleb şi Benjamin Andre au ratat pentru Lille, în timp ce pentru Aston Villa a ratat doar Bailey. Aston Villa s-a impus cu 4-3 la 11 metri şi s-a calificat în semifinale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și