Închide meniul

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, eroii covăsnenilor! Slovenii și-au dat autogol în minutul 90+3. Victorie răsunătoare la Sfântu Gheorghe

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 22:53

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, eroii covăsnenilor! Slovenii și-au dat autogol în minutul 90+3. Victorie răsunătoare la Sfântu Gheorghe

Olimpija Ljubljana - Sepsi, LIVE SCORE

Ştefănescu, gol pentru Sepsi / Hepta

  • Sepsi – Olimpija Ljubljana 2-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, eroii covăsnenilor
  • Victorie răsunătoare pentru trupa din Sfântu Gheorghe

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun au fost eroii covăsnenilor, în meciul din turul 2 preliminar al Conference League. Echipa din Sfântu Gheorghe a obținut o victorie răsunătoare în fața propriilor fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a făcut un prim pas către calificarea în turul 3 al Conference League. Ștefănescu și Păun, cei doi jucători de națională ai covăsnenilor, au marcat pentru trupa din Sfântu Gheorghe, după ce slovenii au deblocat tabela în debutul partidei. Tabela a fost completată de un autogol al oaspeților, venit în prelungiri.

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Victorie răsunătoare obținută de covăsneni

Sepsi a reușit o revenire spectaculoasă în fața celor de la Olimpija Ljubljana. Formația din Slovenia a deschis scorul în minutul 4 al duelului de la Sfântu Gheorghe, dar echipa lui Cristiano Bergodi n-a renunțat la luptă și, susținută de un stadion plin, a întors rezultatul.

Reclamă

Jucătorii de națională ai lui Sepsi, Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, au marcat în minutele 45+3, respectiv 84. Presiunea covăsnenilor din prelungirile partidei a dus la autogolul lui Mateo Karamatic, venit după o centrare în careul slovenilor.

Sepsi a evoluat în superioritate numerică începând din minutul 67, după ce mijlocașul oaspeților, Svit Seslar, a fost eliminat. Trupa lui Cristiano Bergodi a primit penalty, dar Alexandru Tudorie a ratat.

Reclamă

Manșa retur dintre Sepsi și Olimpija Ljulbjana se va disputa pe 28 iulie, de la ora 20:00.

FINAL. Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Victorie răsunătoare pentru covăsneni! Echipa lui Cristiano Bergodi a făcut un pas uriaș către calificarea în turul 3 din Conference League.

Min 90+3. Sepsi – Olimpija 3-1. Autogol Olimpija! Mateo Karamatic și-a trimis mingea în proprie poartă în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Min 84. Sepsi – Olimpija 2-1. GOOOOL Sepsi! Nicolae Păun înscrie și aduce în avantaj formația covăsneană. Tribunele au erupt la Sfântu Gheorghe. Mijlocașul de națională al lui Sepsi a reluat cu capul în plasă, după un corner.

Min. 67: INCREDIBIL! Alexandru Tudorie a ratat de la 11 metri!

Min. 66: Penalty pentru Sepsi! Seslar a văzut direct cartonaşul roşu.

Min. 45+3: Sepsi – Olimpija 1-1. GOOOLLL Sepsi! Ştefănescu a restabilit egalitatea la ultima fază din prima repriză. A executat un penalty, portarul a intervenit salvator, dar mingea a ajuns tot la el şi a trimis-o în poartă!

Min. 4: Sepsi – Olimpija 0-1. Oapeţii au deschis scorul repede, prin Seslar!

Min 1. A început meciul dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana!

Reclamă

Update 20.30: Au apărut echipele de start:

Este cea de-a doua participare a covăsnenilor într-o cupă europeană. În sezonul precedent, formația din Sfântu Gheorghe a jucat tot în turul 2 din Conference League, unde a fost eliminată de Spartak Trnava, după loviturile de departajare 1-1 (3-4).

Pentru Sepsi, meciul cu Olimpija va fi al treilea al sezonului. În stagiunea 2022/2023, covăsnenii au câștigat Supercupa României în fața lui CFR Cluj, scor 2-1, apoi au smuls o remiză cu Universitatea Craiova, scor 2-2, în prima etapă din Superliga.

De cealaltă parte, Olimpija Ljubljana a jucat 3 partide în această stagiune. Slovenii s-au impus în dubla manșă cu Differdange, scor 2-3, după prelungiri, în turul 1 din Conference League. Apoi, în weekend-ul trecut, adversara lui Sepsi a câștigat și partida cu Mura, din debutul sezonului din Slovenia.

Va fi primul duel direct dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana.

Iată cum arată echipele probabile pregătite de Cristiano Bergodi și Albert Riera, fostul mijlocaș de la Liverpool, Manchester City sau Udinese.

67.500 de euro o va costa pe Sepsi revenirea în România

Laszlo Dioszegi a anunţat suma uriaşă pe care o plăteşte Sepsi pentru a se întoarce la timp în România, după meciul de joia viitoare, din Conference League, cu Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar.

67.500 de euro va plăti câştigătoarea Supercupei pentru un zbor cu charterul din Slovenia în România. „De banii ăştia, mergeam până în Australia”, se amuză Laszlo Dioszegi.

„Am o bucurie în mine, că putem juca un meci internaţional. Avem şanse egale, am ajuns undeva. Vrem să mergem mai departe. Totul e ok, spiritul de echipă e ok. Jucătorii ştiu că e un meci important pentru club. Sunt montaţi.

Am găsit zbor astăzi, abia acum am reuşit să încheiem contractul. A costat o groază de bani. Nu avem ce să facem, asta e. Plătim mai mult, dar venim cu cursă Charter. Nu se poate să vină jucătorii acasă cu autobuzul. Avem luni meci cu Petrolul. Noi, din staff, veneam cu autobuzul, dar jucătorii trebuie să nu fie obosiţi.

67.500 de euro ne va costa, foarte mult. La 40 de inşi câţi suntem, e 1.500 zborul de persoană. Puteam să mergem până în Australia şi înapoi. Nu avem ce să facem, cer cât vor. Nu avem ce să facem, că altfel rămânem fără”, a spus Dioszegi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”