Închide meniul
EXCLUSIV

Ştefan Târnovanu se aşteaptă la un adevărat „infern” la Dunajska Streda – FCSB: „Au fani, stadionul seamnă cu ‘Ilie Oană’!” Meciul va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 15:12

Ştefan Târnovanu se aşteaptă la un adevărat „infern la Dunajska Streda – FCSB: „Au fani, stadionul seamnă cu Ilie Oană! Meciul va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30

Ștefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Târnovanu se aşteaptă la un adevărat „infern” la Dunajska Streda – FCSB, meci ce va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu crede că fanii slovacilor vor crea o atmosferă electrizantă. Târnovanu i-a comparat cu cei de la Petrolul, uan dintre marile rivale ale celor de la FCSB din România.

Cele 13.000 de locuri ale stadionului lor sunt pline meci de meci. Va fi „infern” şi în această seară seară, de la 21:30, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, în confruntarea din turul 3 preliminar al Conference League.

Ştefan Târnovanu se aşteaptă la un adevărat „infern” la Dunajska Streda – FCSB

„Din ce am văzut au suporteri, stadionul seamănă destul de mult cu Ilie Oana, văd că şi culorile sunt la fel. Nu mai contează asta, trebuie să facem un meci bun şi să câştigăm„, a spus Ştefan Târnovanu în exclusivitate la Antena Sport.

Târnovanu nu se gândeşte deja la playoff-ul din Conference League, acolo unde FCSB ar putea întâlni pe învingătoarea dintre Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

Reclamă

Am văzut că din cele 4 echipe cu care puteam pica, am picat cu cea mai accesibilă, dar fotbalul e imprevizibil. În primul rând, trebuie să trecem de turul 3 şi apoi să vedem play off-ul„, a mai spus Ştefan Târnovanu.

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB

Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB. Ştefan Târnovanu se gândeşte doar la victorie înainte de Dunajska Streda – FCSB, meci transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Ştefan Târnovanu crede că FCSB poate câştiga partida cu Dunajska Streda, deşi echipa lui Nicolae Dică are doar o victorie în 5 meciuri jucate în toate competiţiile în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate ataca în partida cu Dunajska Streda cu David Miculescu şi Bogdan Rusu, cele două transferuri pe care Gigi Becali le-a făcut în această săptămână.

De cealaltă parte, Dunajska Streda încă nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon.

Eu zic că suntem bine. Am vorbit şi cu băieţii şi, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm ultimul meci, putem sa facem o figură frumoasă. Sper să reuşim să le administrăm şi prima înfrângere celor de aici pentru că încă nu au pierdut în actualul sezon„, a spus Ştefan Târnovanu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali are o nouă ofertă pentru Ştefan Târnovanu. Titularul dintre buturile lui FCSB poate prinde transferul carierei şi să plece direct în Franţa. Vestea a fost primită de portarul de 22 de ani chiar înaintea meciului Dunajska Streda – FCSB, care se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, de la 21:30.

După ce l-a vândut pe Florin Tănase la Al Jazira, pentru 3 milioane de euro, patronul roş-albaştrilor poate să dea o nouă lovitură financiară. Becali are o propunere concretă din Ligue 1 pentru Târnovanu. Francezii au pus pe masă 2.8 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și