Închide meniul

Tragerea la sorţi, turul 2 preliminar al Conference League. CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 14:35

Reclamă
Tragerea la sorţi, turul 2 preliminar al Conference League. CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi

Tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Conference League. Andrea Compagno, în duel cu Mario Camora

Profimedia

CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi, la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Conference League. FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au aflat adversarele. Tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Conference League a fost live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj au fost capi de serie , în timp ce Sepsi nu s-a aflat în urna favoritelor. FCSB va juca cu CSKA 1948, iar primul meci va fi în deplasare. CFR Cluj va juca primul meci cu Adana Demirspor pe teren propriu, în timp ce Sepsi se va deplasa la Sofia în prima manşă a dublei cu CSKA Sofia.

CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demispor, CSKA Sofia – Sepsi

Update 14.23: CSKA 1948 – FCSB este meciul din al doilea tur preliminar din Conference League.

Update 14.23: CFR Cluj – Adana Demirspor în turul al doilea preliminar din Conference League.

Update 14.20: CSKA Sofia – Sepsi în turul al doilea preliminar din Conference League.

Reclamă

Update 14:10: Farul Constanţa va juca în turul al doilea preliminar din Conference League, în cazul în care va pierde dubla cu Sheriff Tiraspol, cu învingătoarea dintre FC Uratu / HSK Zrimnjski.

Update 14:00: A început ceremonia tragerii la sorţi pentru turul 2 preliminar din Conference League.

Update 10:50: UEFA a anunţat lista scurtă de adversare pentru FCSB, CFR Cluj şi Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va juca cu una dintre:

  • Vojvodina (Serbia)
  • Zeljeznicar (Bosnia) SAU Dinamo Minsk (Belarus)
  • KF Tirana (Albania) SAU Dinamo Batumi (Georgia)
  • Debrecen (Ungaria)
  • ȚSKA 1948 (Bulgaria)

CFR Cluj va înfrunta una dintre:

  • Adana Demirspor (Turcia)
  • Vorskla Poltava (Ucraina)
  • Panevezys (Lituania) SAU Milsami Orhei (Moldova)
  • Sabah (Azerbaidjan)
  • Ordabasy Shymkent (Kazahstan)

Sepsi OSK, câștigătoarea Cupei României, va da pesta una dintre:

  • Maccabi Tel Aviv (Israel)
  • ȚSKA Sofia (Bulgaria)
  • AEK Larnaca (Cipru)
  • Aris Salonic (Grecia)
  • Torpedo Kutaisi (Georgia) SAU FK Sarajevo (Bosnia)

Tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Conference League. FCSB, CFR Cluj şi Sepsi îşi află adversarele

Statutul de capi de serie le ofere celor de la FCSB şi CFR Cluj adversari facili. Printre echipele pe care le pot întâlni cele două echipe se află Inter Club d’Escaldes (Andora) , Petrocub Hâncești (Moldova), Connahs’ Quay (Țara Galilor) sau Progres Niderkorn (Luxemburg). Există totuşi şi echipe care ar putea pune probleme, precum  Lucerna (Elveția), Adana (Turcia), Hammarby (Suedia), Pogon Szczecin (Polonia) sau Aarhus (Danemarca).

Sepsi nu va fi cap de serie în turul 2 preliminar al Conference League

Câştigătoarea Cupei României va avea parte de o misiune dificilă. Cele mai grele adversare pentru echipa lui Liviu Ciobotariu FC Brugge, Basel, Gent, Fenerbahce, Beșikaș, PAOK, Twente, Guimaraes sau Austria Viena. Există variante mai accesibile pentru Dudelange (Luxemburg), Riga (Estonia) sau Shkupi (Macedonia).

Partidele din turul 2 preliminar al Conference League sunt programate  pe 27 iulie, respectiv 3 august.

Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României va juca împotriva campioanei din Moldova. Campioana României va juca primul meci pe teren propriu pe 11/12 iulie, urmând ca pe 18/19 iulie să joace partida retur în Republica Moldova.

Reclamă

ampioana din Republica Moldova a câştigat recent titlul cu numărul 20 din istoria sa în campionatul din Moldova, dar şi a 12-a Cupă a Moldovei. Clubul a fost fondat pe 4 aprilie 1997.

Sezonul trecut, Sheriff Tiraspol a evoluat în grupele Europa League, acolo unde a făcut parte dintr-o grupă cu Manchester United, Real Sociedad şi Omonia. Sheriff a încheiat grupa pe locul 3 şi a ajuns în primăvara Conference League, acolo unde şi-a încheiat parcursul în optimile de finală, moldovenii fiind eliminaţi de Nice, cu 4-1 la general.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și