Închide meniul
VIDEO

Viking a „demolat-o” pe Sligo Rovers! Meci nebun cu 6 goluri între posibilele adversare ale FCSB-ului în Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 22:16

Viking a „demolat-o pe Sligo Rovers! Meci nebun cu 6 goluri între posibilele adversare ale FCSB-ului în Conference League

Viking a "demolat-o" pe Sligo Rovers în Conference League

Facebook Viking Fotball

Viking a „demolat-o” pe Sligo Rovers în Conference League. A fost un meci nebun cu 6 goluri între posibilele adversare ale FCSB-ului. Nordicii s-au impus categoric, scor 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică are de ce să se teamă. Dacă FCSB va trece de Dunajska Streda (scor 1-0 în tur), gruparea roş-albastră va da de câştigătoarea dublei dintre Viking – Sligo Rovers.

Viking a „demolat-o” pe Sligo Rovers în Conference League

După rezultatul înregistrat în această seară, favorită la calificare este Viking, grupare care a eliminat-o pe Sparta Praga în turul doi preliminar Conference League, scor 2-1 la general.

Viking a început tare meciul de pe teren propriu. Tripic a deschis scorul în minutul 4, iar Fridjonsson a majorat avantajul echipei sale în minutul 8. Nordicii au continuat spectacolul ofensiv şi în repriza secundă, când Traore şi Sandberg au marcat două goluri în 7 minute.

Austbo a dus scorul la 5-0 în minutul 86, iar oaspeţii au marcat unicul gol al meciului, în minutul 89, din penalty.

Reclamă

Cine sunt Viking şi Sligo Rovers

FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Conference League. Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

La prima vedere, echipa patronată de Gigi Becali pare să aibă un drum accesibil către calificarea în grupele Conference League.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Tot pe locul 3 a încheiat și Sligo Rovers, însă în campionatul Irlandei. Sligo are o valoare mult mai mică a lotului decât viitoarea adversară – 2,69 milioane de euro.

Mihai Stoica îşi dorea ca FCSB să joace cu Viking sau Sligo Rovers

Înaintea tragerii la sorți de la Nyon, Mihai Stoica a fost întrebat ce adversar și-ar dori să întâlească în play-off. Managerul general FCSB a recunoscut că visează să pice cu învingătoarea dintre Viking și Sligo, iar dorința lui a fost îndeplinită.

„Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers. La Konyaspor avem un spion, pe Guilherme”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și