Închide meniul

Viking – FCSB 1-3. Nicolae Dică, prima reacţie după calificarea în grupele Conference League: „Sunt mândru de aceşti jucători!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2022, 22:43 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 21:33

Reclamă
Viking – FCSB 1-3. Nicolae Dică, prima reacţie după calificarea în grupele Conference League: „Sunt mândru de aceşti jucători!

Nicolae Dică, FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință de presă / FCSB TV

Viking – FCSB 1-3. Nicolae Dică, prima reacţie după calificarea în grupele Conference League. Antrenorul FCSB a fost extrem de fericit după ce a îndeplinit primul mare obiectiv al lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a recunoscut că aceasta este una dintre cele mai importante momente din cariera sa.

Viking – FCSB 1-3. Nicolae Dică, prima reacţie după calificarea în grupele Conference League

E unul dintre cele mai importante momente din cariera mea. Am mai reușit în urmă cu patru ani să duc echipa în grupele Europa League și chiar să ieșim. Contează că am reușit această calificare pentru acești băieți minunați pe care îi antrenez, sunt mândru de ei. Îmi doream foarte mult pentru ei, sunt tineri și aveau nevoie de calificare pentru moral. Au calități, îi văd zi de zi cum se antrenează și sunt mândru că îi pot antrena.

Am început foarte bine jocul, am reușit și să marcăm. Am primit acel gol dintr-o greșeală, acel 11 metri, dar important e că în repriza a doua am schimbat jocul și am marcat două goluri, dar și să avem alte ocazii de a marca. Dezamăgirea de la pauză a fost că nu am marcat mai multe goluri. Vreau mai multă concentrare în fața porții. Mi-au plăcut toți jucătorii. Toți au dat dovadă de atitudine bună. Îmi place acest grup, e din ce în ce mai puternic și d-asta sunt mândru că pot să-i antrenez.

Da, Risto are sânge rece, e un jucător cu experiență, el execută cel mai bine penalty-urile la noi. Era un moment important, în minutul 90, iar cu experiența lui…

Reclamă

Eu îmi doresc să ieșim din grupe, dar acum trebuie să ne axăm pe campionat, să punem mai mare preț pe cest lucru. Obiectivul nostru principal este acum campionatul. 

Mie îmi place să joc cu echipe puternice, cu echipe care încearcă să joace fotbal, care își doresc să joace un fotbal ofensiv. Vreau să jucăm în grupe cu echipe cât mai bune, vreau ca oamenii să vină la meciuri și să vadă echipe puternice.  

Da, îmi doresc transferuri. Mai vreau un atacant și un fundaș central. Mi-aș dori. Sperăm să se întâmple. Dacă nu, voi merge în continuare cu cei pe care îi am la dispoziție. Am jucat cu jucători de 2000, 2001, 2002, 2003 titulari. Îmi place să le dau încredere pentru că dau totul pentru echipă. Nu mă pot supăra pe ei când greșesc. Eu mă supăr când nu au reacție, nu că nu dau un gol în vinclu„, a spus Nicolae Dică după ce a calificat echipa în grupele Conference League la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică mai vrea un atacant

Nicolae Dică a vorbit şi despre nevoie de noi transferuri. Antrenorul celor de la FCSB a anunţat că mai vrea un atacant.

Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul. . Îmi doresc încă un atacant. Este un bonus pentru fotbalul românesc, sper ca şi Universitatea Craiova să reuşească acest lucru. Îmi doresc să reuşesc„, a mai spus Nicolae Dică.

Florinel Coman a surprins după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

Florinel Coman a surprins imediat după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League. „Mbappe de România” a contribuit decisiv la victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Viking, scor 2-1, în returul play-off-ului.

Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 3, iar Andrei Cordea a înscris după pauză, în minutul 54. Meciul din Norvegia era pe punctul de a intra în prelungiri, la scorul de 2-1. Totuşi, în momentul 90+3, la ultima fază, arbitrul a acordat penalty după ce Florinel Coman a fost faultat în careu. Risto Radunovic a marcat şi a semnat o victorie uriaşă!

E o bucurie foarte mare pentru că ne-am îndeplinit primul obiectiv. Suntem fericiţi că am făcut un meci bun şi am marcat goluri. Nici nu am văzut (n.r. arbitrul când a acordat penalty) pentru că eram căzut pe gazon. S-a aruncat fundaşul, m-a lovit, e penalty.

Intrăm într-o competiţie, nu s-a mai întâmplat de mult timp. Nu cred că se gândeau la sărbătoare cei de aici. Am primit acel gol şi din nou a trebuit să suferim, că aşa suntem noi. Noi aveam un plus, nu ne-am gândit niciodată că e teren sintetic şi că pornim cu şansa a doua.

Sincer, o să ne fixăm obiectivul pentru că abia am ajuns în grupe. Am avut acest obiectiv, nu am putut să mergem pe două fronturi. De acum vom intra şi noi în horă.

Reclamă

Poate vom petrece puţin în autocar, atât. Până la urmă nu este o petrecere foarte mare pentru că eram favoriţi, chiar dacă am plecat cu handicap de un gol. Eram favoriţi!„, a declarat Florinel Coman după Viking – FCSB 1-3.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și